Ναταλία Γερμανού: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της και η σπάνια φωτογραφία με τον Δάνη Κατρανίδη

«Χάρηκα που δεν είναι μόνος εκεί...»

Ελένη Μπορμπόλη
Ναταλία Γερμανού: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της και η σπάνια φωτογραφία με τον Δάνη Κατρανίδη

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, η Ναταλία Γερμανού για τον πατέρα της, λίγες ημέρες αφότου συμπληρώθηκαν 90 χρόνια από την γέννησή του. Ο αείμνηστος δημοσιογράφος και συγγραφέας, Φρέντυ Γερμανός, γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου του 1934 και άφησε την τελευταία του πνοή το 1999, σε ηλικία 65 ετών.

Η Ναταλία Γερμανού ήταν πολύ κοντά με τον πατέρα της και έχει μιλήσει πολλές φορές για την στενή τους σχέση αλλά και τον μεγάλο πόνο που της δημιούργησε ο χαμός του (δείτε την τελευταία της τρυφερή αναφορά σε αυτόν).

Σήμερα, όμως, η παρουσιάστρια αποφάσισε να τιμήσει τον Φρέντυ Γερμανό, δημοσιεύοντας μια σπάνια φωτογραφία του στο Instagram, στην οποία μάλιστα απεικονίζεται μαζί με τον ηθοποιό Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος επίσης έφυγε δυστυχώς από την ζωή, στις 1 Σεπτεμβρίου.

«Μου την έστειλε προχτές ένας φίλος. Και συγκινήθηκα. Και χάρηκα που κανείς δεν είναι μόνος εκεί, στην άλλη πλευρά του φεγγαριού, που εμείς δεν βλέπουμε. Πόσα θα ‘χουν να λένε», έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε επίσης: Καλύτερα Δε Γίνεται: Το επιβεβαίωσε με ένα story στο Instagram - Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Η συγκινητική ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για τον πατέρα της:

Αν και η Ναταλία Γερμανού στο παρελθόν βρισκόταν πολύ κοντά με την τελευταία σύζυγό του, Μαρία Ιωαννίδου, οι δυο τους δεν διατηρούν πλέον σχέσεις. Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα η Μαρία Ιωαννίδου: «Με το Ναταλάκι κάναμε πολύ παρέα τα πρώτα χρόνια. Δεν την έχω πια σαν κόρη, γιατί μεγάλωσε και η Ναταλία. Έτσι δεν είναι; Την είχα σαν αδερφή στην αρχή γιατί κι εγώ ήμουν μικρή, μετά σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα».

Η ηθοποιός έχει εξηγήσει πολλές φορές πως δεν έχουν πολλές επαφές πλέον, ωστόσο με την ατάκα της αυτή τη φορά φάνηκε πως πλέον είναι μάλλον μηδενικές. Παρόλο που στο παρελθόν είχαν πολύ καλή σχέση και μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια η μία για την άλλη, η ηθοποιός εξήγησε πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική πια.