"Χείμαρρος" η Μαρία Ιωαννίδου για τη Ναταλία Γερμανού: «Τώρα την έχω σαν... τίποτα»

Η εξομολόγηση για την σχέση τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την σχέση της με την Ναταλία Γερμανού, την κόρη του κάποτε αγαπημένου της Φρέντυ Γερμανού, η οποία έχει περάσει από σαράντα κύματα.

Η ηθοποιός έχει εξηγήσει πολλές φορές πως δεν έχουν πολλές επαφές πλέον, ωστόσο με την ατάκα της αυτή τη φορά φάνηκε πως πλέον είναι μάλλον μηδενικές. Παρόλο που στο παρελθόν είχαν πολύ καλή σχέση και μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια η μία για την άλλη, η ηθοποιός εξήγησε πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική πια.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τη Ναταλία Γερμανού

«Με το Ναταλάκι κάναμε πολύ παρέα τα πρώτα χρόνια. Δεν την έχω πια σαν κόρη, γιατί μεγάλωσε και η Ναταλία. Έτσι δεν είναι; Την είχα σαν αδερφή στην αρχή γιατί κι εγώ ήμουν μικρή, μετά σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα», είπε χαρακτηριστικά - δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις που έχει κάνει η Ναταλία Γερμανού για εκείνη.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της.

Σε άλλη μία πρόσφατη συνέντευξή της, η Μαρία Ιωαννίδου είχε δηλώσει για την παρουσιάστρια: «Όχι, δεν τηλεφωνιόμαστε με τη Ναταλία Γερμανού. Δεν την ενδιαφέρει τι κάνω και πώς είμαι. Με στεναχώρησε αρκετές φορές αυτό, αλλά δεν μπορώ συνέχεια να ασχολούμαι γιατί η Ναταλία δεν μου μιλάει. Η αλήθεια είναι ότι σε πιο νεαρή ηλικία ήμασταν σαν αδελφάκια. Αργότερα την είχα σαν παιδί μου. Ήμασταν για πολλά χρόνια μαζί και είχαμε άριστες σχέσεις και επαφές. Ξαφνικά κάτι έγινε, κάτι άκουσε και έκοψε την επικοινωνία μαχαίρι. Είναι αδιάφορη και ασεβής, αυτό με ενοχλεί. Δεν με νοιάζει που δεν με καλεί στην εκπομπή της, με καλούνε δεκαπέντε άλλες εκπομπές».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου: «Όταν έμαθε ότι κινδυνεύει να χαθεί το σπίτι του πατέρα της, δεν σας πήρε τηλέφωνο για να σας βοηθήσει;».

Η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε: «Σκασίλα της! Εδώ γελάμε! Το σπίτι αυτό το είχαμε πάρει από κοινού με τον Φρέντυ. Τώρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το σπίτι μου. Έχω κάποιες υποχρεώσεις οικονομικές ακόμη που πρέπει να τακτοποιήσω και όλα καλά».

Μαρία Ιωαννίδου - Ναταλία Γερμανού