Άγγελος Λάτσιος: Το όμορφο τοπίο από τον επίγειο παράδεισο της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα

Συνδυάζει δουλειά με διακοπές στα Άχλα ο Άγγελος Λάτσιος

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram / Aggelos Latsios
Instagram / Aggelos Latsios

Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο εξοχικό της μητέρας του και αγαπημένο της επίγειο παράδεισο, στα Άχλα. Ο 21χρονος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παραμένει στο νησί καθώς συνδυάζει δουλειά με διακοπές, αφού εργάζεται στην ξενοδοχειακή επιχείρηση που διατηρεί ο σύζυγος της μητέρας του, Μάκης Παντζόπουλος.

Μάλιστα, σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε μια πολύ όμορφη φωτογραφία από πανοραμικό σημείο του νησιού της Άνδρου, που τόσο λατρεύει η Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, ο ίδιος και ένας φίλος του απεικονίζονται να αγναντεύουν την πανοραμική θέα από την ξενοδοχειακή μονάδα, του Μάκη Παντζόπουλου.

Δείτε επίσης: Φωτογραφίες από το σπίτι της Μενεγάκη και του Παντζόπουλου στην Άνδρο - Έχει μέχρι και τζάκι στα υπνοδωμάτια

Δείτε την εικόνα που δημοσίευσε ο Άγγελος Λάτσιος από τα Άχλα:

Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα

Κάθε χρόνο, μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει για Άνδρο και συγκεκριμένα για το όμορφο εξοχικό της στα Άχλα, το οποίο είναι εδώ και χρόνια το ησυχαστήριό της.

Το σπίτι που μένει η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη είναι μέσα στο πράσινο και έχει θέα τη θάλασσα, όπου βρίσκεται και η αγαπημένη της παραλία. Βέβαια και το εσωτερικό του σπιτιού της είναι αξιοζήλευτο, όπως άλλωστε θα περίμενε κανείς, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική επιφάνεια του ζευγαριού. Μάλιστα, υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους και υπνοδωμάτια του σπιτιού, έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και κατά την χειμερινή περίοδο.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Όσον αφορά τους εξωτερικούς χώρους, το ζευγάρι έχει επιλέξει να μην επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.