Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Αυτός είναι ο κατά 16 χρόνια μικρότερος, Βούλγαρος ηθοποιός σύντροφός της

Είναι μαζί από το 2008 και έκαναν σπάνια δημόσια εμφάνιση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της έκανε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο Ηρώδειο, όπου παρακολούθησε την παράσταση "Ορέστεια" σε σκηνοθεσία του διεθνώς καταξιωμένου Θεόδωρου Τερζόπουλου. Είναι μαζί από το 2008 και έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τον Βούλγαρο ηθοποιό, Κρις Ραντάνοφ (σπούδασε στον Ίασμο) ο οποίος είναι κατά 16 χρόνια μικρότερος. Από το 2007 έως σήμερα συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους σκηνοθέτες του θεάτρου σε τραγωδίες, κλασικά και σύγχρονα έργα, όπως και σε παιδικό θέατρο. Συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές και σε πολλές ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους. Είναι από τους ελάχιστους ηθοποιούς - κασκαντέρ στην Ελλάδα. Από το 2010 στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο έχει δημιουργήσει και επιβλέψει πολλές σκηνές βίας για Ελληνικές, Γερμανικές, Γαλλικές και Ισραηλινές παραγωγές.

Η σπάνια εμφάνιση της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη με τον σύντροφό της

Σε συνέντευξη που είχε δώσει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στη Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που επέλεξε να μην αποκτήσει παιδιά. «Από επιλογή δεν έγινα μητέρα. Καθαρά για υπαρξιακούς λόγους. Ως καλλιτέχνης κι ως άνθρωπος δεν μπορώ να μένω ασυγκίνητη σε οτιδήποτε αφορά σε κακοποίηση παιδιού, νέων κοριτσιών και γυναικών. Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο μας αγγίζει όλους μας ως κοινωνία», δήλωσε.

Δείτε επίσης: «Σε αυτή την εποχή δεν πρέπει να ρωτάνε τις γυναίκες τέτοια πράγματα...» - Ξέσπασε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σύντροφος

Η ηθοποιός γεννήθηκε στην Δόξα Έβρου. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Άρχισε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και έχει εργαστεί τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.