Χάρης Δούκας: Παντρεύεται την 28χρονη σύντροφό του - Πότε θα γίνει ο γάμος;

Οι λεπτομέρειες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Χάρης Δούκας είναι έτοιμος να παντρευτεί την αγαπημένη του Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του μετά τις εσωκομματικές εκλογές που έχουν προαναγγελθεί μέσα στο φθινόπωρο.

Πότε θα γίνει ο γάμος του Χάρη Δούκα;

Οι πρώτες εκλογές πρόκειται να γίνουν στις 6 Οκτωβρίου και οι δεύτερες στις 13 Οκτωβρίου. Στις εκλογές αυτές ο Δήμαρχος είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Το ζευγάρι σύμφωνα με την εφημερίδα OnTime θα κάνει θρησκευτικό γάμο μάλλον στην Θήβα που είναι τόπος καταγωγής της νύφης.

Δείτε επίσης: «Mε στήριξε πάρα πολύ...» - Η τρυφερή εξομολόγηση του Χάρη Δούκα για την 28χρονη σύντροφό του

Χάρης Δούκας Γεωργία Πολυτάνου

Οι δηλώσεις που είχε κάνει για το γάμο του

Πώς γνωριστήκατε;

Σε κοινή παρέα φίλων.

Θυµάστε πώς έγινε η πρόταση γάµου;

Στο σπίτι… Αλλά δεν θα ήθελα να αποκαλύψω περισσότερα. Είναι µια πολύ προσωπική στιγµή, που θα ήθελα να τη θυµόµαστε µόνο εγώ κι εκείνη.

Έχετε σκεφτεί πώς θα είναι ο γάµος, µιας και είστε και ο δήµαρχος Αθηναίων; ∆ώστε µας κάποια λεπτοµέρεια.

Το δίληµµα είναι δηµαρχείο ή Θήβα, από όπου κατάγεται η Γεωργία. Ανεξάρτητα από το µέρος, θα µου άρεσε ο γάµος να είναι απλός, µε αγαπηµένους φίλους, τις οικογένειές µας και να ακολουθήσει γλέντι µε πολλή µουσική και χορό. Τις λεπτοµέρειες τις αφήνω στη Γεωργία. Αλλωστε, δεν έχει σηµασία το πώς και το πού, αλλά ποιον άνθρωπο επιλέγεις για να περάσεις µαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου.

Η συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη για το Secret