Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει στην τηλεόραση - Όλη η αλήθεια

Έτοιμη να πάρει "εκδίκηση"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν ολοκληρωθεί η προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν είχε ανακοινώσει ήδη στους συνεργάτες της εκπομπής της στο MEGA πως δεν είχε σκοπό να συνεχίσει την συνεργασία της με το συγκεκριμένο κανάλι και παρόλο που δεν έκανε δηλώσεις στις κάμερες για το γεγονός αυτό, το επιβεβαίωνε με τα λόγια της στον αέρα, ιδιαίτερα τις στιγμές που ρωτούσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο εάν είχε κλείσει κάποια συμφωνία εφόσον δεν θα βρισκόταν στο πλευρό της πια.

Έκτοτε δημιουργήθηκαν φήμες που την ήθελαν να μένει εκτός τηλεόρασης τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως η ίδια είχε ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία. Το ρεπορτάζ της Τζώρτζια Συρίχα, ωστόσο, λέει άλλα. Σύμφωνα με ανάρτηση της δημοσιογράφου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια θα επιστρέψει και σκοπεύει να πάρει "εκδίκηση" για όλα όσα άκουσε αυτό το διάστημα σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης και την αποχώρησή της.

Δείτε επίσης: Το έχει στο σπίτι στα Μελίσσια και στην Άνδρο για τύχη - Το φυτό που φέρνει πλούτο, ευτυχία και αγάπη

Τι συμβαίνει με την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

«Μας γλεντάει όλους κανονικά! Η "μετοχή" Ελένη Μενεγάκη στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο δεν πέφτει ποτέ και ας είναι εκτός τηλεόρασης... Θυμηθείτε στο β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν η Ελένη θα πάρει το όπλο της και την εκδίκησή της επιστρέφοντας δυνατά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Με κατακόκκινο φόρεμα στο Μπατσί για ποτό - Στο πλευρό της ο Ματέο Παντζόπουλος

Ελένη Μενεγάκη επιστροφή στην τηλεόραση

Προς το παρόν, βρίσκεται ακόμα στην Άνδρο όπου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών. Η ξανθιά παρουσιάστρια απόλαυσε στο έπακρο τον επίγειο παράδεισο της που είναι το ξενοδοχείο Onar που ανήκει στον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλου και επισκέπτεται όταν θέλει να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Και φέτος λοιπόν πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στο νησί, ενώ ταξίδεψε και σε κοντινά νησιά με την οικογένεια της και το σκάφος τους (δείτε φωτογραφία να δαμάζουν τα κύματα).

Η Ελένη Μενεγάκη στις διακοπές της δεν θυμίζει την μακιγιαρισμένη και καλοντυμένη και καλοχτενισμένη ξανθιά παρουσιάστρια. Προτιμά να κυκλοφορεί άβαφη με πιο απλά ρούχα και περισσότερο με το μαγιό της, αφού οι βουτιές είναι στο πρόγραμμα της καθημερινά.

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram πόζαρε φορώντας απλά τις σαγιονάρες της και ένα μαύρο ημιδιάφανο πουκάμισο πάνω από το μαγιό της.