Βάσω Καβαλιεράτου: «Το έλεγα στους φίλους μου ότι θα πεθάνω και θα με σκοτώσει αυτός...»

Συγκλονίζει η ηθοποιός σύζυγος του Φοίβου Δεληβοριά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βάσω Καβαλιεράτου: «Το έλεγα στους φίλους μου ότι θα πεθάνω και θα με σκοτώσει αυτός...»

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5», η Βάσω Καβαλιεράτου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», που έκανε πρεμιέρα σήμερα. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός, και σύζυγος του Φοίβου Δεληβοριά, αναφέρθηκε στην πιο συγκινητική στιγμή της ζωής της, που ήταν η γέννηση της κόρης της, στον άνθρωπο που την είχε τρομάξει στο ξεκίνημα της καριέρας της, καθώς και στη γνωριμία της με τον Matthew Perry.

Η Βάσω Καβαλιεράτου δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, την επισκεπτόταν στο θέατρο ένας άγνωστος άνδρας που ήθελε να μάθει τη διεύθυνσή του σπιτιού της. Ως πρόφαση της έλεγε πως είναι μεγάλος θαυμαστής της και έγραψε ολόκληρη ποιητική συλλογή για εκείνη, την εποχή που η ηθοποιός είχε παίξει μόλις σε δύο άλλες παραστάσεις.

Δείτε επίσης: «Μου άλλαξε τη ζωή, είναι μία...» - Ο Φοίβος Δεληβοριάς σε μία σπάνια κατάθεση ψυχής

Η εξομολόγηση από τη Βάσω Καβαλιεράτου για τον stalker που είχε

«Κάποια στιγμή έρχεται στο θέατρο ένας που φαινόταν λίγο περίεργος τύπος, ο οποίος είπε ότι ήθελε να δει την κ. Καβαλιεράτου κι εγώ ήμουν 25 χρονών. Κατέβηκα κι ήταν ένας τύπος πιο μεγάλος σε ηλικία. Μου είπε: “Γεια σας, είμαι πολύ μεγάλος θαυμαστής, έχω δει όλες τις παραστάσεις σας. Εν τω μεταξύ εγώ είχα παίξει σε άλλες δύο παραστάσεις πριν. Μου είπε ότι είχε γράψει μία ποιητική συλλογή, ήθελε πάρα πολύ να μου τη στείλει και να του δώσω τη διεύθυνση του σπιτιού μου» ανέφερε η Βάσω Καβαλιεράτου.

«Του είπα να τη φέρει στο θέατρο κι όντως μία ημέρα ήρθε με ένα μεγάλο φάκελο και μου είπε ότι ήταν τα ποιήματά του. Άνοιξα τον φάκελο στο σπίτι και βγαίνει μία ποιητική συλλογή, η οποία ήταν κάτι χειρόγραφα, που τα είχε κολλήσει με σελοτέιπ και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως όλα ήταν τρομερά ανορθόγραφα. Για ένα διάστημα έλεγα στους φίλους μου ότι θα πεθάνω και θα με σκοτώσει αυτός ο stalker και τώρα με κοροϊδεύουν» είπε η Βάσω Καβαλιεράτου.