Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους

Είναι πολύ εντυπωσιακό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώνοντας τη ζωή τους και με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί την Κυριακή 1/9 στα Χανιά της Κρήτης παρουσία στενών συγγενών και φίλων έπειτα από δυο περίπου χρόνια σχέσης.

Μάλιστα, χθες Παρασκευή 30/8 πραγματοποίησαν αρχικά ένα party στη θάλασσα με τους φίλους τους. Με τις φωτογραφίες αυτές επιβεβαίωσαν το γάμο, καθώς μέχρι τότε - παρόλο που η είδηση είχε κυκλοφορήσει - δεν είχαν μιλήσει καθόλου για αυτό. Στην συνέχεια ακολούθησε δείπνο στα Χανιά μετρώντας αντίστροφα για την μεγάλη ημέρα.

Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Γρηγόρη Μόργκαν

Η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη στο ένθετο της Secret έφερε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά το προσκλητήριο του γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν. Όπως βλέπουμε περιλαμβάνει τρεις φωτογραφίες του ζευγαριού από τις διακοπές τους ενώ από κάτω αναγράφεται που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο και στη συνέχεια η δεξίωση.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Γρηγόρης Μόργκαν προσκλητήριο γάμου

Το λαμπερό μονόπετρο που της έδωσε

Το πρωί της Παρασκευής 30 Αυγούστου, μάλιστα, μία ημέρα πριν τον... γάμο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στo instagram ένα story, στο οποίο φαίνεται να φορά μονόπετρο!

«Στην αρχή (μετά τον χωρισμό μου) με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Μετά σκεφτεσαι... Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν είναι ότι δεν θέλω να αναφερθώ στην καινούργια μου σχέση... Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου. Αλλά πλέον έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη», είχε αναφέρει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε τηλεοπτική της συνέντευξη πριν λίγους μήνες απαντώντας σε όσους την ρωτούσαν γιατί κρύβει την σχέση της.