Λάμπρος Κωνσταντάρας: Χείμαρρος κατά του Νίκου Πελετιέ - «Άμα είσαι 100 χρόνια πίσω, δεν θα έρθεις μπροστά»

Τα σχόλια μετά την αντίδραση του για το φόρεμα της Σωτηρίας στο Power of love

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Χείμαρρος κατά του Νίκου Πελετιέ - «Άμα είσαι 100 χρόνια πίσω, δεν θα έρθεις μπροστά»

Το σκηνικό ανάμεσα στον Νίκο Πελετιέ και την Σωτηρία στο χθεσινό 27/8 επεισόδιο του Power of love σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool (δείτε πότε ρίχνει αυλαία). Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας λοιπόν, δεν δίστασε να ρίξει τα "καρφιά" του για τον παίκτη που έχει απασχολήσει πολύ με τις απόψεις του.

Στο χθεσινό επεισόδιο για την ιστορία, η Σωτηρία ρώτησε τον Νίκο πώς του φαίνεται το φόρεμα που φορούσε, με τον αγαπημένο της να της απαντάει πως είναι προκλητικό και πρόστυχο. Η κοπέλα ωστόσο, του απάντησε με τον πιο σωστό τρόπο, βάζοντας τον στη θέση του.

Το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον Νίκο Πελετιέ

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βλέποντας το απόσπασμα τοποθετήθηκε σχετικά λέγοντας «Δεν αλλάζει ο άνθρωπος, παιδιά. Έναν άνθρωπο με τέτοιες απόψεις, δεν τον γλυκαίνει ούτε ο έρωτας, ούτε η μαρμελάδα, ούτε η σοκολάτα, ούτε τίποτα. Άμα είσαι 100 χρόνια πίσω, είσαι 100 χρόνια πίσω, δεν θα έρθεις μπροστά. Μπράβο στη Σωτηρία που το χειρίστηκε πολύ καλά».

Δείτε επίσης στο trailer 28/8: Η ώρα της τιμωρίας έφτασε! Η ανακοίνωση της Καραβάτου για Δήμο, Ανδριάνα, Σωτηρία και Νίκο

Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος παίκτης, που δηλώνει «προπονητής σχέσεων», έχει επανειλημμένα γίνει viral για τις ακραίες απόψεις του σχετικά με τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από τους άνδρες. Πρόκειται για τον Κύπριο Νίκο Πελετιέ, ο οποίος έχει 64,4 χιλιάδες ακολούθους, με τον λογαριασμό του να δέχεται συνεχώς αναφορές λόγω του περιεχομένου του.

«Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι μόνο μία: η ανατροφή των παιδιών της και η στήριξη προς τον σύζυγό της. Πιστεύω μόνο σε έναν Θεό και αυτός ο Θεός ονομάζεται γυναίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο εισαγωγικό του βίντεο στο παιχνίδι... Από εκεί έπρεπε να καταλάβουμε...

Σε ένα, μάλιστα, από τα viral βίντεό του στο οποίο αποκαλεί τη γυναίκα «ζώον θηλυκού γένους» ενώ σε άλλο αναφέρει πως η γυναίκα δεν έχει το δικαίωμα ούτε το μενού από ένα εστιατόριο να διαβάζει.