Εξελίξεις με την υγεία της Έλλης Κοκκίνου

Η ανακοίνωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες στιγμές πέρασε η Έλλη Κοκκίνου όταν νοσηλεύτηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, λόγω μιας ιογενούς λοίμωξης του αναπνευστικού. Η τραγουδίστρια έμεινε στην κλινική για αρκετές ημέρες και ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους με διάφορες αναρτήσεις στο Instagram.

Μάλιστα, όσο νοσηλευόταν μοιράστηκε ένα παιχνίδι που της έδωσαν να απασχολείται και συνόδευσε με γέλια τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ενώ ανέβασε και μία φωτογραφία από το θεραπευτήριο όπου βρέθηκε, δείχνοντας το χέρι της με τον ορό.

Οι εξελίξεις με την υγεία της Έλλης Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου ωστόσο το τελευταίο διάστημα επέστρεψε στο σπίτι της. Στο πρώτο της μήνυμα μετά τη νοσηλεία, ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν περαστικά και έστειλε πίσω την αγάπη που έλαβε τις τελευταίες μέρες. Παράλληλα δεσμεύεται ότι σύντομα θα είναι σε θέση να ανέβει και πάλι στη σκηνή. Αυτό μάλιστα και θα γίνει!

Η Έλλη Κοκκίνου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στην παραλιακή.


Να σημειώσουμε πως η Έλλη Κοκκίνου μετά Από 7 Χρόνια στην Δισκογραφική εταιρία Cobalt Music. Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Panik Records. Και 1η Απριλίου κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο "Μου Χει Στοιχίσει" . Στις 24 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο" Για Φαντάσου" το οποίο είναι μια ανεβαστική ρούμπα. Στις 22 Ιουνίου κυκλοφορήσε το νέο της τραγούδι με τίτλο "Πάμε Γι Αλλά" σε μουσική και στίχους των Τάσου Λυμπέρη & Παναγιώτη Μπρακούλια.