Στέφανος Κασσελάκης: Ξεκινάει το τετραήμερο γαμήλιο γλέντι με τον Τάιλερ Μακμπέθ - Αυτό είναι το πρόγραμμα

Οι καλεσμένοι και οι εκδηλώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αύριο Τετάρτη 28/8 ξεκινάει το τετραήμερο γαμήλιο γλέντι του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μπακμπέθ. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στην Αμερική, έχει ετοιμάσει ένα όμορφο τετραήμερο για τα αγαπημένα του πρόσωπα και η εκπομπή Live News παρουσίασε το πρόγραμμα που έχει κανονιστεί.

Τι έχουν κανονίσει Κασσελάκης - Μακμπέθ για το γλέντι

  • Την πρώτη ημέρα, δηλαδή αύριο, στις 19:00 οι οικογένειες θα δειπνίσουν με θέα τη θάλσσα απολαμβάνοντας μεσογειακή κουζίνα στην υπέροχη βεράντα του Παλλάς. Στις 22:00 θα ακολουθήσει πάρτι σε γνωστό μπαρ των Χανίων.
  • Την Πέμπτη 29/8 το πρόγραμμα θα είναι ελεύθερο για τους 150 καλεσμένους, οι οποίοι θα μποροών να περιηγηθούν στην πόλη.
  • Την Παρασκευή Στέφανος και Τάιλερ θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης. «Θα γίνει 30 του μήνα, μέρα Παρασκευή. Θα είναι στις 05:00 το απόγευμα, γύρω στους 130 καλεσμένους», αποκαλύφθηκε στην εκπομπή. Θα γίνει στον Βοτανικό κήπο και στην συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα στο εστιατόρειο του κήπου.
  • Το Σάββατο 1/9 θα πραγματοποιηθεί αποχαιρετιστήριο πάρτι στο beach bar, Cabana Mare.

Δείτε επίσης: «Δεν είναι...» - Η έντονη αντίδρασή του Στέφανου Κασσελάκη σε ερώτηση για τον γάμο του με τον Tyler McBeth

Η απαγόρευσή του λίγο πριν το γλέντι

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζητά από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του Πρόεδρου του Κόμματος τις επόμενες μέρες στην Κρήτη.

Δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους δημοσιογραφική κάλυψη ενός γεγονότος που δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του Προέδρου, αλλά είναι αμιγώς προσωπικό και προγραμματίστηκε πριν από έντεκα μήνες»