Δούκισσα Νομικού: Η συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram μετά την "εξαφάνιση" της που δημιούργησε ερωτηματικά

Πρωταγωνιστές η οικογένεια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η "εξαφάνιση" της Δούκισσας Νομικού από το Instagram. Η παρουσιάστρια - μοντέλο από την αρχή του Αυγούστου που δημοσίευσε φωτογραφία της από την παραλία που έκανε βουτιές, δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση ούτε στο προφίλ της ούτε στα stories της με αποτέλεσμα να δεχθεί πολλά μηνύματα.

Η ίδια μάλιστα είχε απαντήσει με ένα story στο προσωπικό της προφίλ θέλοντας να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, είχε υποσχεθεί πως θα επιστρέψει σύντομα στην καθημερινότητα της. Έτσι λοιπόν και έκανε...

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους Σάββα και Αναστασία πραγματοποίησαν ένα όμορφο και μακρινό ταξίδι. Άφησαν πίσω τους τη θάλασσα και τον καυτό ήλιο και επέλεξαν το βουνό και το κρύο θέλοντας να κάνουν κάτι διαφορετικό έχοντας βρει χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Τα πλάνα είναι συγκλονιστικά με πολλούς followers να είναι εντυπωσιασμένοι και να ρωτούν που βρίσκονται τα μέρη που επισκέφθηκαν. Η Δούκισσα Νομικού δεν θέλησε να αποκαλύψει τον προορισμό της. Όπως φαίνεται η παρουσιάστρια επέστρεψε δυναμικά στο προφίλ της που είναι ένα από τα πιο δυνατά στην ελληνική showbiz.

Δείτε επίσης: Οικογενειακές φωτογραφίες από το πέτρινο εξοχικό τους στην Μύκονο - Πρωταγωνιστές ο Θεοδωρίδης και τα παιδιά τους

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί εκείνη να δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της, ωστόσο, προσέχει στο τι ανεβάζει. Έχουν μάλιστα επιλέξει να μην δείχνουν τα πρόσωπα της κόρης και του γιου τους.

Μάλιστα, το μοντέλο - παρουσιάστρια έχει αποφασίσει συνειδητά να απέχει από την τηλεόραση, έχοντας αποφασίσει να αφιερωθεί στο μεγάλων των παιδιών της, που είναι και η κύρια προτεραιότητα της. Θυμίζουμε εδώ, πως η τελευταία φορά που είχαμε δει το μοντέλο σε τηλεοπτικό project ήταν το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.