Αλέν Ντελόν: Με μόνο 50 άτομα η κηδεία του - Απούσα η σύντροφός του

Τα παιδιά του την έδιωξαν από το σπίτι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@anouchkadelon
Instagram/@anouchkadelon

Ακριβώς όπως επιθυμούσε ο Αλέν Ντελόν, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στο παρεκκλήσι στο κτήμα του στο Ντουσί της Γαλλίας, με μόνο 50 προσκεκλημένους. Οι προσκεκλημένοι ήταν πρόσωπα από το πολύ κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού, οι οποίοι επιλέχθηκαν με προσοχή ενώ ιδιαίτερης σημασίας στάθηκε το γεγονός πως απουσίαζε η τελευταία σύντροφος του θρυλικού ηθοποιού.

Εκατοντάδες θαυμαστές γέμισαν με σημειώματα και φωτογραφίες την είσοδο του κτήματος, θέλοντας να πουν και εκείνοι με αυτό τον τρόπο το δικό τους αντίο στον ηθοποιό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου τα παιδιά του ηθοποιού είχαν απομακρύνει τη Χιρόμι (τελευταία σύντροφος του Αλέν Ντελόν) από το σπίτι της οικογένειας τον Ιούλιου του 2023 καθώς όπως αναφέρουν φερόταν άσχημα τόσο στον αγαπημένο σκύλο του Αλέν, όσο και σε αυτόν, ειδικά μετά το τελευταίο εγκεφαλικό που είχε υποστεί.

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία του επιθυμία που εξόργισε το κοινό και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων (δείτε εδώ ποια ήταν) αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί από την οικογένειά του.

Σφαγή για την διαθήκη του Αλέν Ντελόν - Στα μαχαίρια μεταξύ τους τα τρία του παιδιά

Ο τεράστιος σταρ της μεγάλης οθόνης, Αλέν Ντελόν, έφυγε από την ζωή την Κυριακή (18.08.2024) σε ηλικία 88 ετών αφήνοντας πίσω μια ανείπωτη θλίψη και μια αμύθητη - όπως ήταν φυσικό - περιουσία η οποία φαίνεται πως αποτελεί το μήλον της Έριδος για τα τρία του παιδιά.

Πέρα από ακίνητα και έργα τέχνης, η περιουσία του Αλέν Ντελόν περιλαμβάνει φυσικά τα δικαιώματα από τις ταινίες του, αλλά και τα προϊόντα με την επωνυμία του από ρούχα μέχρι γυαλιά, αρώματα, τσάντες κ.τ.λ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Le Monde» τους τελευταίους μήνες η διαμάχη αυτή με «πρωταγωνιστές» τα τρία παιδιά του Αλέν Ντελόν, τον μικρότερο γιο του Αλέν – Φαμπιάν, τη μοναχοκόρη του Ανούσκα και τον μεγαλύτερο γιο του, Άντονι, κορυφώθηκε.