Δανάη Παππά: «Με τον Λάμπρο τσακωνόμαστε...» - Τι δήλωνε για το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της

Το ζευγάρι ακολουθεί πλέον χωριστούς δρόμους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

«Αυλαία» φαίνεται πως έπεσε στη σχέση της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη, ύστερα από έξι χρόνια κοινής πορείας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδας Espresso και ο δημοσιογράφος Ηλίας Μαραβέγιας, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει στα τέλη Μαΐου, αλλά κατάφερε να κρατήσει αυτή την εξέλιξη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Χώρισαν Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης: Η κίνηση που τους «πρόδωσε» πριν από λίγες μέρες

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δανάη Παππά τους τελευταίους μήνες είχε σταματήσει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, δίνοντας την απόλυτη προσοχή της στα επαγγελματικά. Αν και μέχρι τα τέλη Μαΐου δεν έλειπαν οι αναρτήσεις με τον Λάμπρο Λάζαρη, τότε σταμάτησαν και αυτές, προμηνύοντας αυτή την εξέλιξη.

Τι δήλωνε η Δανάη Παππά για τον Λάμπρο Λάζαρη

Μάλιστα η απουσία του Λάμπρου Λάζαρη από το πρόσφατο πάρτι γενεθλίων της Δανάης Παππά προκάλεσε ερωτήματα στους διαδικτυακούς τους φίλους, καθώς κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ήταν ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, δημοσιεύοντας συχνά κοινές φωτογραφίες και ανταλλάσσοντας τρυφερά λόγια.

Κάτι που δεν αναμένεται να αλλάξει, καθώς το δημοσίευμα της Espresso αναφέρει πως ο χωρισμός τους έγινε σε πολύ ήρεμο κλίμα και χωρίς εντάσεις. Η Δανάη Παππά μιλούσε πάντα με πολύ όμορφα λόγια για εκείνον, αν και παραδεχόταν πως το τελευταίο διάστημα δεν έβρισκαν χρόνο για τον εαυτό τους.

«Υπάρχουν στιγμές που παθαίνει "λαλά" ο Λάμπρος γιατί δουλεύουμε πολύ και οι δύο. Κάπου ώπα. Αυτό κρατάει τη σχέση σε μία επαγρύπνηση. Μου αρέσει πολύ η ιδέα του γάμου, σαν επισημοποίηση της σχέσης και μου αρέσει η ιδέα του πάρτι. Αλλά το 24ωρο μου είναι γεμάτο. Δεν έχουμε κάνει αυτή τη συζήτηση. Με γυροφέρνει ο γάμος, αλλά κρατάω μία απόσταση. Τσακωνόμαστε για το χρόνο πάνω απ' όλα, το ότι δεν έχει χρόνο ο ένας για τον άλλον, αυτό μας φέρνει στα όρια. Ούτε εκείνος έχει χρόνο. Μετά τσακωνόμαστε για τις δουλειές του σπιτιού, επειδή δεν προλαβαίνουμε», δήλωνε χαρακτηριστικά η Δανάη Παππά.