Έλλη Κοκκίνου – Έτσι περνάει τον χρόνο της στο νοσοκομείο: «Με τρυπάνε αλλά με αγαπάνε»

Νέες φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τα δύσκολα φαίνεται να πέρασαν για την Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια παραμένει στο νοσοκομείο και ανέβαλε την αυριανή της εμφάνιση, ωστόσο αναρρώνει με ηρεμία και χωρίς να χάνει το χαρακτηριστικό της χιούμορ.

Όπως ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης 21/8, αρχικά πίστευε πως ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα, ωστόσο τελικά επρόκειτο για μία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού που επηρέασε και το άσθμα της. Ο γιατρός της Έλλης Κοκκίνου τόνισε πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας, απλώς θα χρειαστεί να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή για τις επόμενες μέρες.

Δείτε επίσης: Έλλη Κοκκίνου: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της στο νοσοκομείο

Οι νέες φωτογραφίες της Έλλης Κοκκίνου από το νοσοκομείο

Η κατάστασή της παρουσιάζει βελτίωση, γι' αυτό και είναι λογικό η τραγουδίστρια να... βαριέται. Πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε ένα παιχνίδι που της έδωσαν να απασχολείται και συνόδευσε με γέλια τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Λίγο αργότερα η Έλλη Κοκκίνου ανέβασε μία νέα φωτογραφία από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου βρίσκεται, δείχνοντας το χέρι της με τον ορό.

«Με τρυπάνε αλλά με αγαπάνε», έγραψε η Έλλη Κοκκίνου, δείχνοντας πως κρατάει το κέφι της παρά την πολυήμερη νοσηλεία.

Δείτε τις νέες αναρτήσεις της Έλλης Κοκκίνου:

Έλλη Κοκκίνου νοσοκομείο
Έλλη Κοκκίνου νοσοκομείο

Ακυρώνει την εμφάνιση του Σαββάτου

«Αγαπημένοι μου δυστυχώς θα πρέπει να ακυρώσω και την εμφάνισή μου στη Ρόδο το Σάββατο 24/8. Ήθελα τόσο πολύ να βρεθούμε αλλά οι εντολές του γιατρού δεν μου το επιτρέπουν. Ο αγαπημένος μου Λευτέρης Πανταζής θα είναι εκεί για να σας διασκεδάσει, όπως μοναδικά γνωρίζει! Ευχαριστώ για την κατανόηση! Ελπίζω να τα πούμε σύντομα!», έγραψε πριν από λίγες ώρες η Έλλη Κοκκίνου, ενημερώνοντας πως ούτε αύριο θα μπορεί να είναι στη σκηνή.