Γιώργος Αγγελόπουλος – Αποθεώνει τον Μίλτο Πασχαλίδη που τραγουδάει στη «Βίλα Ουρανία»: «Είσαι πολύ ωραίος άνθρωπος»

Δείτε βίντεο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απολαμβάνει ένα ξεχωριστό καλοκαίρι, το πρώτο του ως πατέρας και σύζυγος, έχοντας στο πλευρό του τις γυναίκες της ζωής του. Ο νικητής του Survivor 2017 βρίσκεται αυτή την περίοδο στη γενέτειρά του, την Σκιάθο, μαζί με τη Δήμητρα Βαμβακούση και την κόρη τους.

Πλέον έχει κάνει το επόμενο βήμα και επαγγελματικά, μακριά από την τηλεόραση, μπαίνοντας στον τουρισμό με την «Βίλα Ουρανία» (την ονόμασε από τη μητέρα του), και όλο το καλοκαίρι υποδέχεται καλεσμένους μαζί με την αγαπημένη του. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Δείτε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος: Έφτιαξε Airbnb βίλα στη Σκιάθο με το όνομα της μητέρας του - Παραμυθένιο το εσωτερικό της (Φωτογραφίες)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι fan του Πασχαλίδη

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στην παρέα του Ντάνου τους έπαιξε κιθάρα και τους πρόσφερε μια μοναδική ερμηνεία του τραγουδιού «Σαν βυθισμένες άγκυρες». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μοιράστηκε αυτή την ξεχωριστή στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram και τον αποθέωσε.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξέφρασε την εκτίμησή του προς τον τραγουδιστή, γράφοντας: «Μίλτο είσαι πολύ ωραίος άνθρωπος, σε ευχαριστούμε». Η δημοσίευσή του συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια και like από τους ακολούθους του, που εκτίμησαν αυτή την αυθεντική στιγμή. Το στιγμιότυπο αναδημοσίευσε ενθουσιασμένη και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Βαφτίζει τον Σεπτέμβριο την κόρη του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι βαθιά θρησκευόμενοι, γι' αυτό και η τελετή βάφτισης της κόρης τους θα είναι σεμνή μέσα σε κλίμα κατάνυξης. Η πίστη τους, μάλιστα, τους οδήγησε στην απόφαση νονός της μικρής να γίνει ο άνθρωπος που τους ένωσε.

Ο λόγος για τον πατέρα Λουπασάκη, ο οποίος είναι δίπλα τους κάθε στιγμή και χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του ζευγαριού. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου, οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν κάποιον πιο κατάλληλο για πνευματικό πατέρα του παιδιού τους.

Ο Ντάνος, η σύζυγός του και το μωρό τους βρίσκονται ήδη στη Σκιάθο, όπου κάνουν τις διακοπές τους και σχεδιάζουν τις λεπτομέρειες της βάφτισης. Το μυστήριο θα γίνει εκεί, στον τόπο καταγωγής του Γιώργου Αγγελόπουλου, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η μικρή θα πάρει δύο ονόματα: Ουρανία, από την εκλιπούσα μητέρα του, και Μαρία, προς τιμήν της Παναγίας.