Νίκος Βέρτης - Η υπόσχεση που έδωσε στον Βασίλη Καρρά: Την εκπλήρωσε μέσα στο καλοκαίρι

Συγκινεί ο τραγουδιστής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε μια μεγάλη συναυλία στην παραλία Οφρυνίου της Καβάλας, ο Νίκος Βέρτης συγκίνησε τους παρευρισκόμενους με μια αφιέρωση στον Βασίλη Καρρά. Ο καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο, ωστόσο η μνήμη του παραμένει ακόμα ζωντανή στις καρδιές εκατοντάδων χιλιάδων θαυμαστών του, που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.

Η αφιέρωση του Νίκου Βέρτη έγινε δεκτή με θερμά χειροκροτήματα από το κοινό, επιβεβαιώνοντας τη βαθιά αγάπη και εκτίμηση που είχε και έχει ο κόσμος για τον Βασίλη Καρρά, ακόμα και οχτώ μήνες μετά τον θάνατό του.

Δείτε επίσης: Βασίλης Καρράς: «Εμείς που γνωρίσαμε την ευαίσθητη καρδιά σου...» - Το σπαρακτικό μήνυμα του Νίκου Βέρτη και η σπάνια φωτογραφία τους για το τελευταίο "Αντίο" στο μεγάλο καλλιτέχνη

Η αφιέρωση του Νίκου Βέρτη στον Βασίλη Καρρά

Ο Νίκος Βέρτης απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας: «Θέλω όμως να αφιερώσω αυτό το τραγούδι εξαιρετικά σε έναν φίλο, έναν καλλιτέχνη με τεράστια καρδιά, από εδώ από τον τόπο μας, που δυστυχώς πριν από λίγους μήνες “έφυγε” όμως δεν τον ξεχνάμε». Εξυπακούεται πως όλοι κατάλαβαν ότι μιλούσε για τον Βασίλη Καρρά.

Όπως αποκάλυψε ένας από τους λόγους που σκέφτηκε να κάνει τη συγκεκριμένη συναυλία ήταν επειδή του το είχε ζητήσει ο Βασίλης Καρράς. «Σας ενημερώνω πως αυτός είναι ο λόγος που κάνω σήμερα εδώ αυτή τη συναυλία. Ο Βασίλης με έπεισε και πριν “φύγει”, μου είπε: “Πιτσιρίκο, μην ξεχάσεις, μία συναυλία στον τόπο μας, στα χωριά μας, στην πατρίδα μας”», ανέφερε χαρακτηριστικά, τιμώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στον αγαπημένο του φίλο.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Summer's Cool: