Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτοιμη να γίνει μαμά - Το αποκάλυψε με 10 λέξεις

«Είχα πάντα καλή σχέση με τα παιδιά»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο περιοδικό In Style και στην Ξένια Ιωάννου, δηλώνοντας ανοιχτά πώς είναι έτοιμη και μαμά να γίνει και να παντρευτεί για... δεύτερη φορά τον σύντροφό της, το μεγάλο της στήριγμα, τον Γιάννη Καραβασάνη!

Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι ήταν μαζί στο παρελθόν για 7 ολόκληρα χρόνια και τότε μάλιστα είχαν παντρευτεί περισσότερο για να λύσουν κάποια διαδικαστικά προβλήματα αφού η Ηλιάνα τότε βρισκόταν στην Αμερική λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Γιάννης Καραβασάνης
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Γιάννης Καραβασάνης

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Έλενα Χριστοπούλου: Από κολλητές φίλες, δυο ξένες - Τι συνέβη με τις δυο κυρίες

Ανοιχτό το ενδεχόμενο του γάμου;

Κοίταξε η αλήθεια είναι ότι έναν κανονικό γάμο μπορεί και να τον κάναμε δεν ξέρω. Μόνο και μόνο για τους γονείς μας… Το αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Δεν είσαι κατά του γάμου;

Όχι δεν είμαι κατά. Ούτε είμαι και υπέρ. Δεν έχω δηλαδή θέμα με αυτό το κομμάτι, αν και πια το έχουμε κάνει αστείο στην παρέα μας, καθώς είμαι η «αστεφάνωτη», η «αιώνια νύφη».

Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον σου;

Κοίταξε, θέλω να κάνω οικογένεια, θα ήθελα δηλαδή να έχω παιδάκια.

Α, το βλέπεις αυτό;

Το βλέπω. Δεν ήξερα ότι το έβλεπα αλλά με «βλέπει» αυτό. Δηλαδή με βλέπουν τα παιδάκια και ξαφνικά αισθάνομαι έτσι έναν μαγνήτη, μια έλξη. Είχα πάντα καλή σχέση με τα παιδιά.

Ο Γιάννης τι είναι για σένα;

Ο Γιάννης είναι σίγουρα ηρεμία για μένα. Είναι μια ήρεμη δύναμη που έχω δίπλα μου, που έχω στο σπίτι μου, που έχω στον κλειστό μου κύκλο. Ο Γιάννης είναι ο κύκλος μου ουσιαστικά.