Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Ο λόγος που χάλασε η γιορτή της: «Ο Δεκαπενταύγουστος δεν μας πήγε πολύ καλά»

Τι συνέβη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πέρα απ' τον Δεκαπενταύγουστο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε ακόμα έναν λόγο να γιορτάζει χθες, αφού ήταν η ονομαστική της γιορτή. Η πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται στη Σκόπελο αυτές τις μέρες με τον σύντροφό της Σάκη Κατσούλη και τους φίλους τους, με τους οποίους και πέρασαν μαζί αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Ο Σάκης Κατσούλης ευχήθηκε μάλιστα πολύ γλυκά στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Στη δική μου, Μαρία – Ελένη, υγεία, αγάπη, όμορφες στιγμές και η Παναγία να φωτίζει πάντα το δρόμο σου!». Δεν πήγαν όλα ρόδινα για το ζευγάρι και την παρέα του, ωστόσο, αφού ένα περιστατικό ήρθε να τους χαλάσει τη διάθεση εν μέσω διακοπών.

Δείτε επίσης: Σάκης Κατσούλης - Το τρυφερό μήνυμα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Η Παναγία να φωτίζει τον δρόμο σου»

Θύμα κλοπής η παρέα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Όπως αποκάλυψε μέσα από instastories της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ένας φίλος τους έπεσε θύμα κλοπής χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα να αφήσουν στην άκρη για λίγο τους εορτασμούς προκειμένου να βρουν τι συμβαίνει. Σύμφωνα με την ίδια, του έκλεψαν ένα τσαντάκι στο οποίο είχε μέσα προσωπικά αντικείμενα, χρήματα και τα χαρτιά του, ενώ ήδη έχουν στο μυαλό τους ποιος μπορεί να είναι υπαίτιος.

«Εμάς ο Δεκαπενταύγουστος δεν πήγε πολύ καλά, κάποιος μας μάτιασε, έκλεψαν το τσαντάκι του φίλου μας του Θοδωρή. Χθες γίναμε, FBI συγκεκριμένα για να μπορέσουμε να το βρούμε. Είχε πολλά πράγματα μέσα: Ταυτότητες, κάρτες, χρήματα... Καταλαβαίνετε την κατάσταση εν μέσω των διακοπών να χάνεις όλα σου τα πράγματα», λέει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε βίντεό της.

«Σίγουρα πάει κάπου το μυαλό όλων μας, από κάποια πράγματα που συνδυάσαμε. Ελπίζω να βρεθεί αυτός που το 'κανε γιατί είναι πολύ κρίμα ανήμερα της Παναγίας να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και αισιοδοξία για να είναι ο φίλος μας καλά. Αν δεν είναι ένας στην παρέα καλά, δεν είναι κανένας», τόνισε κλείνοντας η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.