Άννα Βίσση: Αφέθηκε στα χέρια του 11χρονου εγγονού της για να την κουρέψει

Δεν τα πήγε και άσχημα, σύμφωνα με τη Σοφία Καρβέλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: Αφέθηκε στα χέρια του 11χρονου εγγονού της για να την κουρέψει

Μετά από ένα γεμάτο πρόγραμμα από συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο, η Άννα Βίσση απολαμβάνει λίγες στιγμές ξεκούρασης έχοντας στο πλευρό της την αγαπημένη της κόρη Σοφία Καρβέλα, και τα δύο εγγόνια της, Νίκο και Νέστορα.

Η τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει τη χαρακτηριστική αδυναμία που τους έχει, καθώς είναι τα παιδιά του παιδιού της και έχουν τα ονόματα δύο αγαπημένων της ανθρώπων (του πρώην συζύγου της και του πατέρα της). Γι' αυτό και δεν χορταίνει στιγμές μαζί τους, τις οποίες γεμίζει με διάφορα παιχνίδια και όμορφες δραστηριότητες. Χαρακτηριστικό είναι πως, στις πρόσφατες συναυλίες της στην Κύπρο, η Άννα Βίσση τους είχε μαζί της και μάλιστα τους ανέβασε στη σκηνή περιχαρής.

Δείτε επίσης: Άννα Βίσση: Ανέβασε στη σκηνή τα εγγόνια της, Νίκο και Νέστορα – Για πρώτη φορά μαζί στην πόλη της

Η στιγμή που ο εγγονός της Άννας Βίσση παίρνει την ξυριστική μηχανή

Γνωστή για το γεγονός ότι δεν διστάζει να τσαλακωθεί, η Άννα Βίσση κάθισε σε μια καρέκλα και αφέθηκε στα χέρια του 11χρονου εγγονού της για να την περιποιηθεί. Ο μικρός Νίκος πήρε την ξυριστική μηχανή και άρχισε να επιμελείται τα μαλλιά της.

Εννοείται πως ο μεγαλύτερος γιος της Σοφίας Καρβέλα είχε τη βοήθεια της μαμάς του και του αδερφού του, που κρατούσαν το κεφάλι της Άννας Βίσση και καθοδηγούσαν τις κινήσεις του. Η τραγουδίστρια ανέβασε το στιγμιότυπο στο TikTok και σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της με χιουμοριστική διάθεση: «Το σωστό ξύρισμα».