Γέννησε η Έλενα Τσαγκρινού - Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της

Στιγμές ευτυχίας για την τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Έλενα Τσαγκρινού. Η τραγουδίστρια πριν από λίγη ώρα έφερε στον κόσμο το μωράκι της, ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα Ηρακλής. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσω του προφίλ της στο Instagram.

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της Έλενας Τσαγκρινού

Στον προσωπικό της λογαριασμό μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μέσα από το μαιευτήριο όπου έγραψε «Ήρθες». Φυσικά οι followers της όπως και επώνυμα πρόσωπα έσπευσαν να της ευχηθούν.

Όπως έχει αποκαλύψει η Έλενα Τσαγκρινού, πριν αποκτήσουν το μωράκι τους είχε μια άτυχη εγκυμοσύνη - δείτε τι είχε εξομολογηθεί.


«Νιώθω ότι δεν περνούν οι μέρες. Είναι η πρώτη μου εμπειρία και μου φαίνεται τεράστιο. Το ότι θα δημιουργήσω ένα παιδάκι και αυτό θα βγει από μέσα μου, δεν μπορώ να το φανταστώ αυτή τη στιγμή. Είχα δύσκολο πρώτο τρίμηνο. Με ενόχλησε λίγο ψυχολογικά, λόγω ορμονικών μάλλον, είχα λίγο τα νεύρα μου, ζαλάδες... Επειδή έχω δει και μια δική σου αντίστοιχη συνέντευξη που έχεις περάσει πολύ δύσκολα, νόμιζα κι εγώ ότι δεν θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη, νόμιζα ότι έχω κάποιο πρόβλημα.

Το συζητήσαμε και με τον Κώστα (σ.σ. Dj Stephan) και είναι μια άσχημη κατάσταση που σου δημιουργείται αυτομάτως. Δεν είναι τυχαίο που είναι ο άνδρας που επέλεξα να κάνω μαζί του παιδί. Μου έκανε από την αρχή το κλικ, δεν μου είχε ξαναέρθει καμία τέτοια σκέψη με κανέναν», ενώ αποκαλύψει σε συνέντευξη της η Έλενα Τσαγκρινού, ενώ είχε αναφέρει πως σκοπεύουν να κάνουν γάμο και βάφτιση μαζί.