Επέτειος για Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Χρήστο Μάστορα: «Σε αγαπώ τόσο πολύ»

Ποζάρουν αγκαλιασμένοι με φόντο τη θάλασσα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/garifalia.kalifoni
Instagram/garifalia.kalifoni

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την ημέρα που η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας έγιναν ζευγάρι. Αν και στην αρχή απέφευγαν να μιλήσουν για τη σχέση τους, πλέον δεν διστάζουν να μοιραστούν στιγμιότυπα μαζί, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο ότι ζουν τον απόλυτο έρωτα αυτό το διάστημα.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και πριν από λίγη ώρα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, που θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της μια σειρά από φωτογραφίες της, από τα δύο χρόνια της σχέσης της με τον Χρήστο Μάστορα, για να γιορτάσει την επέτειό τους. Με αυτόν τον τρόπο αποκάλυψε επίσης ότι η 1η Αυγούστου είναι μία ιδιαίτερη μέρα για τους δύο ερωτευμένους...

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα "καυτά" φιλιά στο σώμα του Χρήστου Μάστορα και οι αγκαλιές μπροστά σε παραλία της Σίφνου (Βίντεο)

Δύο χρόνια μαζί η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας

Συγκεκριμένα το εντυπωσιακό μοντέλο δημοσίευσε ορισμένα τρυφερά στιγμιότυπα με τον τραγουδιστή από ταξίδια τους, συμπεριλαμβανομένης και της πρόσφατης εξόρμησής τους στη Σίφνο. Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Χρήστος Μάστορας ποζάρουν με φόντο τη θάλασσα, με εκείνη να εξομολογείται δημόσια τον έρωτά της

«Χαρούμενη επέτειο μωρό μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε συγκεκριμένα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε μία σπάνια δημόσια ερωτική εξομολόγηση προς τον Χρήστο Μάστορα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν ξύπνησε χθες με πολύ καλή διάθεση, επιστρέφοντας από τις διακοπές της στη Σίφνο, όπως εξομολογήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία της σε story στο Instagram και αποκάλυψε πως αισθανόταν περίεργα και στη συνέχεια δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία της, στην οποία έγραφε: «Άι γ@μησο@. Όχι σε εσάς εννοείται... αλλά σε όποιον μου μιλήσει σήμερα».

Προφανώς σήμερα είναι μία διαφορετική μέρα και τα πράγματα βελτιώθηκαν αισθητά όταν ξύπνησε το πρωί της 1ης Αυγούστου και θυμήθηκε την επέτειό της με τον Χρήστο Μάστορα.