Νίκος Κοκλώνης: Eύχεται στην Δέσποινα Βάνδη για τα γενέθλια της

Με μία φωτογραφία τους στο instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Eύχεται στην Δέσποινα Βάνδη για τα γενέθλια της

Ο Νίκος Κοκλώνης εύχεται στην Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλια της. Η διάσημη τραγουδίστρια, που γίνεται 55 ετών, έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του γνωστού παραγωγού, καθώς όλα τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται στην εκπομπή J2US. Εξάλλου είναι επιθυμία του, να την έχει και πάλι στο πλευρό του στο νέο κύκλο του μουσικοχορευτικου σόου.

Για να της ευχηθεί, ανέβασε μία φωτογραφία τους στον λογαριασμό του στο instagram, την οποία συνόδευσε με λόγια αγάπης.

«Χρόνια πολλά, ευτυχισμένα, δημιουργικά και πάντα ερωτευμένα υπέροχη Δέσποινά μου! Είσαι ένα κορίτσι με ξεχωριστή ψυχή και μοναδικό ταλέντο, που δεν προδίδει ποτέ την καρδιά και τα πιστεύω του. Ένας από τους πιο αληθινούς και δίκαιους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Να σε χαιρόμαστε αγαπημένη μου! Πάντα να λάμπεις μέσα κι έξω σου και να φωτίζεις όλους γύρω σου!»

Αυτή είναι η φωτογραφία με τα τρυφερά λόγια του Νίκου Κοκλώνη

Νίκος Κοκλώνης Δέσποινα Βανδή γενέθλια

Λίγο νωρίτερα, η κόρη της Μελίνα της είχε ευχηθεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με μία φωτογραφία μαμάς και κόρης, γράφοντας "χρόνια πολλά, είσαι όλος μου ο κόσμος". Οι δύο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις, ενώ η Μελίνα έχει βρεθεί πολλές φορές στο πλευρό της μαμάς της, όταν τραγουδάει.

Η Δέσποινα Βανδή έχει γεννηθεί στο Τύμπιγκεν της Γερμανίας στις 22 Ιουλίου 1969 από οικογένεια με ποντιακή καταγωγή. Σε ηλικία 6 ετών, η οικογένεια της εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καβάλα, όπου η Βανδή πέρασε τα νεανικά της χρόνια. Φοίτησε στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Ξεκίνησε την επιτυχημένη της καριέρα το 1991 και μέχρι σήμερα βρίσκεται στην κορυφή.