Ιωάννα Μαλέσκου: «Κόβουν την ανάσα» οι κοιλιακοί της 1 χρόνο μετά τη γέννα - Έχασε 17 κιλά από την εγκυμοσύνη

Απίστευτη!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Κόβουν την ανάσα» οι κοιλιακοί της 1 χρόνο μετά τη γέννα - Έχασε 17 κιλά από την εγκυμοσύνη

Στιγμές χαλάρωσης περνάει η Ιωάννα Μαλέσκου μαζί με την οικογένειά της, αφού τον τελευταίο χρόνο έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρης της. Η ίδια, μάλιστα, μετά από ένα σύντομο διάλειμμα που έκανε από την τηλεόραση, φέτος επέστρεψε με την εκπομπή Tv Queen, ωστόσο, το συγκεκριμένο project έληξε πρόωρα.

Εδώ και λίγες εβδομάδες, η Ιωάννα Μαλέσκου χαλαρώνει μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά και την μικρή τους και όλοι μαζί περνούν ποιοτικό χρόνο. Την Κυριακή 21/7, η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το μαγιό της και πήγε να απολαύσει το μπάνιο της, σε γνωστό ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου: Με ψηλοτάκουνα και με την ενός έτους κόρη της στην παραλία της Ερέτριας (Φωτογραφίες)

Εντυπωσιάζουν οι φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου με μαγιό

Στις εικόνες που ανέβασε η παρουσιάστρια στον λογαριασμό της την βλέπουμε να ποζάρει με το μαύρο μπικίνι της, με τους followers της να την αποθεώνουν για το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου λατρεύει τη γυμναστική και αυτό αποδεικνύεται και από τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της, έναν χρόνο μετά τη γέννα.

Έχασε και τα 17 κιλά της εγκυμοσύνης

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε αποκαλύψει πως πήρε 17 κιλά στην εγκυμοσύνη: «Είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη, ήμουν τυχερή. Σχεδόν δεν συνειδητοποίησα τις δυσκολίες μέχρι ένα διάστημα. Είχα τα σκαμπανεβάσματά μου, όπως όλες οι μανούλες, γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο, αλλά ήμουν τυχερή. Ήθελα να μάθω το φύλο του μωρού, ο μπαμπάς δεν ήθελε τόσο, αλλά δεν γινόταν να μην ξέρω! Ήθελα να προετοιμαστώ, να ετοιμάσω το παιδικό δωμάτιο και να της μιλήσω. Πριν γεννηθεί είχα χτίσει σχέση επικοινωνίας, έχει ακούσει πολλή κουβέντα από εμένα».

«Έκανα γυμναστική μέχρι και τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης μου, με βοήθησε πάρα πολύ. Έβαλα 17 κιλά, ήταν σοκ για το σώμα μου, γιατί δεν είχε μάθει σε τέτοια σκαμπανεβάσματα. Οι ορμόνες μου ήταν στον Θεό! Αγχώθηκα για το πώς θα επανέλθω, όταν είδα αγχωμένο τον γιατρό μου. Βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι ήταν αγωνία του για μένα. Ανέβαινα συνέχεια στη ζυγαριά όταν ήμουν μόνη μου στο σπίτι», ανάφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.