Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποζάρει με μπικίνι και ο Γρηγόρης Μόργκαν δεν κρύβει τον θαυμασμό του!

Του έχει κλέψει την καρδιά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Διακοπές στον Θεολόγο για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που εκμεταλλεύτηκε την καλοκαιρινή ανάπαυλα για να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της και στους αγαπημένους της ανθρώπους. Τις τελευταίες μέρες η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και εντυπωσιάζει με το κορμί που διατηρεί.

Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της είναι βεβαίως ο σύντροφός της Γρηγόρης Μόργκαν. Μπορεί να μην μιλούν δημόσια για αυτό τον έρωτα, αλλά συχνά εκδηλώνουν τον θαυμασμό τους ο ένας για τον άλλον, με λίγες κινήσεις που μαρτυρούν πολλά.

Δείτε επίσης; Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν κρύβει τον έρωτά της με τον Γρηγόρη Μόργκαν – Η κοινή φωτογραφία του ζευγαριού

Το σχόλιο του Γρηγόρη Μόργκαν στις φωτογραφίες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Το απόγευμα του Σαββάτου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε φωτογραφίες με μαύρο μπικίνι, σε ερημικό μέρος της παραλίας. Φυσικά ο αγαπημένος της Γρηγόρης Μόργκαν, δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τις εντυπωσιακές της φωτογραφίες.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

O σύντροφός της Γρηγόρης Μόργκαν της άφησε καρδούλες σε σχόλιο.

Σχόλιο Γρηγόρη Μόργκαν για Βαλαβάνη

Ο λόγος που δεν μιλάει για εκείνον

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε μιλήσει στο The 2Night Show σχετικά με τους λόγους που είναι φειδωλή στις δηλώσεις της για τη νέα της σχέση: «Πάει καιρός που χωρίσαμε με τον Κωνσταντίνο, πάνω από έναν χρόνο. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη και δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση. Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι δεν θα ανεβάσω φωτογραφία με τον Γρηγόρη αλλά θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα. Καλά είναι το παλικάρι. Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα, δεν μου το λέει αλλά το καταλαβαίνω γιατί είμαι και εγώ στην ίδια φάση. Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου».