Αφροδίτη Γραμμέλη - Συγκινεί για την απώλεια του πατέρα της: «Πρώτη φορά απών»

«Σήμερα δεν ακούγεται τίποτα...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή τη γιορτή του Προφήτη Ηλία, η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της που θα γιόρταζε σήμερα, αν δεν είχε φύγει από τη ζωή. Θυμίζουμε πως η δημοσιογράφος τον «έχασε» ανήμερα των γενεθλίων της και μία μέρα πριν αλλάξει ο χρόνος, στις 30 Δεκεμβρίου 2023.

Η απώλειά του της στοίχισε, κάτι που δεν έχει κρύψει, όπως και το γεγονός πως ήταν ιδιαίτερα δεμένοι. «Αντίο μπαμπάκα μου, αντίο λεβέντη μου και ήρωά μου, ψυχή και καρδιά τετραπέρατη. Αντίο», είχε γράψει η Αφροδίτη Γραμμέλη την επομένη του θανάτου του.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη θυμάται τον πατέρα της

«Κανονικά τώρα θα μιλούσες στο τηλέφωνο ακατάπαυστα. Εμείς από το άλλο δωμάτιο θα σου λέγαμε να μην μιλάς δυνατά “δεν είναι στην Αυστραλία ο άνθρωπος!” Θα κερνούσαμε γλυκά και θα γιορτάζαμε. Ήταν ωραίο που είχες γιορτή και γενέθλια μέσα στο κατακαλόκαιρο, μπαμπά. Σήμερα δεν ακούγεται τίποτα… Πρώτη φορά απών» έγραψε σε ανάρτηση που έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη για την γιορτή του πατέρα της.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε μιλήσει στην εκπομπή Super Kατερίνα γι' αυτή την απώλεια. «Τον έχασα ανήμερα στα γενέθλιά μου. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Πάρα πολύ δύσκολη. Είναι πολύ πρόσφατο, πολύ δύσκολο και προσπαθώ λίγο, -όχι να το ξεπεράσω, δεν ξεπερνιέται- να μπορέσω να αντέξω, να είμαι συνεπής στη δουλειά μου και να προχωρήσω», έλεγε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα δήλωνε ευγνώμων για τους συνεργάτες της που τη στήριξαν ιδιαίτερα σε αυτές της δύσκολες ώρες. «Η δουλειά σίγουρα βάζει το μυαλό σε άλλες διαδρομές και όταν έχεις καλούς συνεργάτες, γιατί οι συνεργάτες μου και στο Mega και στην εφημερίδα στο Πρώτο θέμα, με έχουν αγκαλιάσει, είναι δίπλα μου συνέχεια, με στηρίζουν, με εμψυχώνουν, είναι κοντά μου και πραγματικά με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ αυτές τις δυο εβδομάδες, που είναι πολύ δύσκολες για εμένα», δήλωνε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Γραμμέλη. Δείτε εδώ το βίντεο.