Άννα Βίσση: «Βυθίστηκε» στο σκοτάδι η συναυλία της – Συγκινεί η πρώτη της αντίδραση

Μία σταρ δεν τα παρατάει ποτέ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σαρώνει στην καλοκαιρινή πορεία της σε Ελλάδα και Κύπρο η Άννα Βίσση, με τον κόσμο να της δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και να γεμίζει ασφυκτικά τους χώρους που επιλέγει για τις εμφανίσεις. Χαρακτηριστικό είναι πως στο Ηράκλειο της Κρήτης, πάνω από 15000 φίλοι της Ελληνίδας σταρ έδωσαν το «παρών», ενώ ένας εξίσου εντυπωσιακός αριθμός θαυμαστών συγκεντρώθηκε μπροστά της το βράδυ της Παρασκευής 19/7

«Προτιμώ… Άννα Βίσση», ονομάζεται η καλοκαιρινή της περιοδεία, και η προτίμηση του κόσμου είναι σαφής, αν και δεν είναι όλα ρόδινα. Στις δεκαετίες της καριέρας της, άλλωστε, έχει μάθει να διαχειρίζεται κάθε αναποδιά, επομένως τα τεχνικά προβλήματα που συνάντησε στη χθεσινοβραδινή συναυλία της δεν την πτόησαν σε καμία περίπτωση.

Δείτε επίσης: Άννα Βίσση – Η σχέση ζωής με τον Νίκο Καρβέλα, τα 51 χρόνια καριέρας και η φθορά που φέρνει ο χρόνος

Η στιγμή που «βυθίζεται» στο σκοτάδι η συναυλία της Άννας Βίσση

Αναποδιές συμβαίνουν σε όλους, έτσι και χθες ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα. Όπως αναφέρει το flashnews.gr ενώ η συναυλία βρισκόταν στο απόγειό της, ένα τεχνικό πρόβλημα οδήγησε σε «μπλακ άουτ» στη σκηνή, αφού χάθηκαν τόσο ο ήχος, όσο και τα φώτα! Η Άννα Βίσση ωστόσο δεν σταμάτησε να τραγουδάει.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, συνεχίζει κανονικά χωρίς τη βοήθεια μικροφώνου. Μάλιστα το κοινό που βρίσκεται στις πρώτες σειρές, συγκινημένο από την πρόθεσή της να μην σταματήσει τη συναυλία, βοηθάει την Άννα Βίσση και τραγουδάει μαζί της, βοηθώντας έτσι να φτάσει ο ρυθμός μέχρι το βάθος.

Την ώρα που τραγουδούσε, συγκεκριμένα, είδε πως μία κοπέλα από το κοινό λιποθύμησε και έτσι σταμάτησε τη μουσική και από το μικρόφωνο φώναξε βοήθεια από τους διασώστες και τους καθοδηγούσε ώστε να φτάσουν έγκαιρα στο σημείο. Λίγο αργότερα την ενημέρωσαν από το πλήθος πως άλλη μία νεαρή έχασε τις αισθήσεις της και η ίδια περίμενε μέχρι να σιγουρευτεί πως όλοι ήταν καλά πριν συνεχίσει το πρόγραμμά της.