Όλα ανάποδα στις διακοπές της Μπέττυς Μαγγίρα: Έπαθε έγκαυμα και έχασε το καράβι

Καλά πήγε αυτό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μπορεί να σχολιάζει με χιούμορ την κατάσταση, ωστόσο η Μπέττυ Μαγγίρα πέρασε μεγάλη αναστάτωση τις τελευταίες μέρες, καθώς αποκάλυψε πως δεν έχει μείνει σε ησυχία. Κανονικά η παρουσιάστρια θα έπρεπε να βρίσκεται στο νησί από το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο αποκάλυψε πως έχασε το καράβι της, με αποτέλεσμα να φτάσει στην Αστυπάλαια πριν από λίγη ώρα.

Αυτό είναι μόνο το «κερασάκι στην τούρτα» για την Μπέττυ Μαγγίρα, αφού οι αναποδιές της δεν είχαν τελειωμό τις τελευταίες μέρες. Όπως ανέφερε της «έφυγε» το νύχι, ενώ έπεσε καυτό νερό στο χέρι, με αποτέλεσμα να πάθει έγκαυμα. «Καλά με πάει τελευταία», σχολιάζει χαριτολογώντας σε πρόσφατο story της, θέλοντας κάπως να... ξορκίσει το κακό με θετική ενέργεια.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα: «Ένα ευχαριστώ και σε όσους δεν μας αγάπησαν τόσο πολύ! Μπορεί να είπα ότι εδώ θα ριζώσω...» - Έπεσε η αυλαία για το I Love ΣουΚου

Οι αποκαλύψεις της Μπέττυς Μαγγίρα για τις διακοπές της

Η Μπέττυ Μαγγίρα ανέβασε story στο Instagram και ενημέρωσε τους followers της πως το καράβι που δεν πρόλαβε, είναι η τρίτη ατυχία που της συμβαίνει το τελευταίο διάστημα. «Πρώτα “έφυγε” το νύχι του ποδιού μετά από χτύπημα. Μετά έπαθα έγκαυμα στο χέρι από καυτό νερό και σήμερα χάσαμε το καράβι. Καλά με πάει τελευταία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα. Δείτε παρακάτω το story με τις... γαλάζιες χάντρες που έφαγε, μπας και φύγει το κακό «μάτι».

Ανάρτηση Μπέττυ Μαγγίρα

Υπάρχει και κάτι θετικό στην όλη ιστορία, ωστόσο, αφού η θέα από το δωμάτιο της Μπέττυς Μαγγίρα στην Αστυπάλαια είναι μαγευτική. Μόλις πριν από λίγο ανέβασε story, δείχνοντας μας τη βεράντα της στο δωμάτιο που μένει, με όλο το λιμάνι του νησιού στο «πιάτο».

Ανάρτηση Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσφατα αποχαιρέτησε το I Love ΣουΚού και τον ΑΝΤ1, ωστόσο τόνισε μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι σκοπεύει να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πράγματα. Μέχρι τότε πάντως, η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της φορώντας μία θαλασσιά χάντρα, καλού-κακού...