Λίτσα Πατέρα: Το επόμενο βήμα της αστρολόγου μετά από 34 χρόνια στο πρωινό του ΑΝΤ1

Τέλος εποχής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ταυτόσημες έννοιες είχαν γίνει τις τελευταίες δεκαετίες η Λίτσα Πατέρα και η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Η αστρολόγος συνεργάζεται εδώ και 34 χρόνια με τον σταθμό, ουσιαστικά από το ξεκίνημα του στην ιδιωτική τηλεόραση, ωστόσο αυτή ήταν μάλλον και η τελευταία χρονιά που την είδαμε στο ίδιο πόστο.

Η στήλη των ζωδίων πέρασε από διακυμάνσεις την τηλεοπτική σεζόν που μόλις έκλεισε, και την έφεραν ένα βήμα από την έξοδο του ΑΝΤ1, παρά το γεγονός ότι υπήρξε καρδιακή φίλη με τον αείμνηστο εφοπλιστή και ιδρυτή του ομίλου, Μίνω Κυριακού. Θυμίζουμε πως, όταν ρωτήθηκε σχετικά, η Λίτσα Πατέρα είχε δηλώσει πως πρώτα θα συζητήσει με τον ΑΝΤ1 και μετά θα προβεί σε ανακοινώσεις.

Λίτσα Πατέρα

Έτσι, λοιπόν, πριν κλείσει την πόρτα οριστικά, η Λίτσα Πατέρα έκανε μία τελευταία συνάντηση με τα ανώτατα στελέχη της διοίκησης και φαίνεται πως οι συζητήσεις είχαν αποτέλεσμα.

Μένει η Λίτσα Πατέρα στον ΑΝΤ1 σε νέο πόστο

Παρότι οι πληροφορίες την ήθελαν να μην συνεχίζει στον σταθμό που συνδέθηκε διαχρονικά μαζί της, τελικά σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr βρέθηκε η «χρυσή τομή» ανάμεσα στη Λίτσα Πατέρα και το κανάλι. Θυμίζουμε ότι ο χρόνος της στο «Πρωινό» είχε περιοριστεί σημαντικά, κάτι που προκάλεσε την προσωπική της δυσαρέσκεια, ενώ και από την πλευρά του ΑΝΤ1 υπήρχαν αντιδράσεις μετά από συνέντευξη που παραχώρησε στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι δεσμοί που ενώνουν την Λίτσα Πατέρα με το κανάλι είναι πιο ισχυροί απ' αυτούς τους «κλυδωνισμούς» κι έτσι μπορεί να αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του σταθμού, αλλά παραμένει στην ίδια τηλεοπτική στέγη. Ο ΑΝΤ1 τής αναγνωρίζει ότι έχει χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό που την παρακολουθεί και της δίνει τον χρόνο που της αξίζει σε δική της ξεχωριστή εκπομπή.

Λίτσα Πατέρα

Κάπως έτσι λύνεται η αναστάτωση που είχε προκαλέσει η αρχική είδηση ότι η Λίτσα Πατέρα αφήνει πίσω της το κανάλι με το οποίο είναι απόλυτα συνυφασμένο το όνομά της.