Κοινωνία ώρα Mega: Αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη

Πότε επιστρέφουν από τις διακοπές τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κοινωνία ώρα Mega: Αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη

Τελευταία εκπομπή σήμερα για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, που αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές και ξεκινούν τις διακοπές τους. Οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» ευχαρίστησαν τους συνεργάτες τους και τους τηλεθεατές με μία ειδική ενότητα στο φινάλε, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο.

«Με ένα μεγάλο χαμόγελο και αυτή είναι η μεγάλη μας ικανοποίηση ότι και αυτή τη χρονιά την ολοκληρώσαμε χωρίς να έχουμε αρρώστιες, χωρίς να έχουμε οτιδήποτε… Να δώσουμε ένα ραντεβού 2 Σεπτέμβρη με αυτή την... ωραία γκρίνια πρωί-πρωί. Καλό καλοκαίρι να έχουμε, εύχομαι να μην έχουμε φωτιές και αρρώστιες, όλα τα άλλα βρίσκονται», είπε αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Δείτε επίσης: Ανθή Βούλγαρη – Υπονοούμενα για το «Κοινωνία Ώρα Mega»: «Μπορεί του χρόνου να αναλάβει άλλος την εκπομπή»

«Πάνω απ' όλα ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας όλους εσάς, τους τηλεθεατές, γιατί εσείς μας δίνετε τη δύναμη να ξυπνάμε το πρωί. Πρώτα ο Θεός εδώ θα είμαστε μαζί σας, θα ξυπνάμε πάλι νωρίς. Η ομαδάρα αυτή δεν φεύγει, μένει σταθερή, το πολύ-πολύ να εμπλουτιστεί. Εμείς ανανεώνουμε και τι λέμε κάθε μέρα; Να χαμογελάτε και σας αγαπάμε, καλό καλοκαίρι», ανέφερε από την πλευρά της η Ανθή Βούλγαρη, ρίχνοντας την «αυλαία» για φέτος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»

«Κοινωνία Ώρα Mega» και το καλοκαίρι

Αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάει η ενημέρωση. Το MEGA κρατά ανοιχτές τις κεραίες του στην κοινωνία και το καλοκαίρι. Με αμείωτο ρυθμό, η «Κοινωνία Ώρα MEGA» συνεχίζει να μεταφέρει κάθε πρωί στις 05:40 την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της ημερήσιας ειδησεογραφίας.

Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στην παρουσίαση του ενημερωτικού magazino θα εναλλάσσονται η Στέλλα Στυλιανού, ο Νικήτας Κορωνάκης, η Βελίκα Καραβάλτσιου, ο Σωτήρης Μπολάκης, ο Ζήσης Μούσιος, η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη και θα καταγράφουν την επικαιρότητα όπως αυτή διαμορφώνεται καθημερινά.