Το κρατούσε κρυφό 6 μήνες τώρα: Αγαπημένη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Σε ηλικία έντεκα ετών, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, ενώ λίγα χρόνια αργότερα σε ηλικία δεκαέξι ετών έπαιξε τον πρώτο της ρόλο. Από τότε - που έγινε η αρχή - έχει χαράξει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής, αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε κορυφαίες σειρές και ταινίες.

Πλέον, όπως καταλαβαίνουμε όλοι θα λείψει για λίγο καιρό από το επάγγελμα αφού έχει σκοπό να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του πρώτου της παιδιού!

Έγκυος η ηθοποιός Αλεξάντρα Νταντάριο!

Όπως αποκάλυψε η ίδια με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Αλεξάντρα Νταντάριο περιμένει το πρώτο της παιδάκι, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Άντριου Φορμ και μάλιστα το κρατούσε κρυφό από όλους για 6 μήνες!

Δείτε επίσης: Αγαπημένη ηθοποιός θα αποκτήσει το τρίτο της παιδί από τον δεύτερο γάμο της - Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού της

«Ενθουσιασμένη που το παιδί μου θα πάει νηπιαγωγείο με τα παιδιά της Μάργκοτ Ρόμπι και της Χέιλι Μπίμπερ» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα κάτω από την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα!