Αγγελική Ηλιάδη: «Θα έλεγα στον κύριο... πώς τον είπες; Είναι ντροπή και αίσχος!» - "Κόλαφος" κατά του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

«Δεν επισκέπτομαι πολύ συχνά τη γιαγιά μου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: «Θα έλεγα στον κύριο... πώς τον είπες; Είναι ντροπή και αίσχος!» -

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, κατά την οποία μίλησε για την γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, και τις επαφές που έχουν πια. Μίλησε, μάλιστα, και για το εξώδικο που έστειλε η οικογένειά της στην εταιρεία παραγωγής της ταινίας "Υπάρχω" που αφορά την ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, κομμάτι της οποία υπήρξε και εκείνη - δείτε εδώ τι ζητούν.

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ και η απάντηση στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

«Δεν επισκέπτομαι πολύ συχνά τη γιαγιά μου. Oποιοσδήποτε άνθρωπος είναι σε μια τέτοια κατάσταση δεν είναι ευχάριστο, αλλά είμαι πάντα σε επικοινωνία με το σπίτι και για οτιδήποτε συμβεί εννοείται πως είμαστε όλοι κοντά», είπε αρχικά.

Και δήλωσε για το εξώδικο: «Συμφωνώ απόλυτα μαζί με τον αδερφό μου. Ήταν κάτι που το συζητήσαμε, βεβαίως. Έχει συμβεί στο παρελθόν να έχουν γραφτεί πράγματα για τη γιαγιά μου άκρως προσβλητικά και ψευδή, τα οποία και ο ίδιος ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε βγει και τα είχε διαψεύσει. Θεωρώ ότι η κίνηση που κάναμε ως οικογένεια ήταν πάρα πολύ σωστή ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλλει το όνομα της γιαγιάς μου».

Όσον αφορά στην Κλέλια Ρένεση που θα την υποδυθεί, ανέφερε: «Πάρα πολύ μου αρέσει η συγκεκριμένη ηθοποιός, όπως επίσης και ο Χρήστος Μάστορας που θα κάνει τον Στέλιο Καζαντζίδη. Είχα πει ότι θα μπορούσα να κάνω εγώ τον ρόλο της, γιατί θεωρώ ότι θα αποτύπωνα ακριβώς αυτό που σημαίνει Καίτη Γκρέυ».

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε: «Η Καίτη Γκρέυ σε όλη της τη ζωή δεν έκανε τίποτα άλλο από το να βγάζει την προσωπική της ζωή και το παρελθόν της στα μανταλάκια. Ας αφήσει τους ανθρώπους να γυρίσουν την ταινία τους. Αυτό το κακό έχει κάνει στην καριέρα της. Νομίζω ότι πιο πολύ κινδυνεύει από το να δείξουν παλιές εμφανίσεις της στην τηλεόραση, που έβγαινε και ούρλιαζε, παρά από μία ταινία έργο τέχνης με πραγματικούς καλλιτέχνες».

Γι' αυτό, λοιπόν, η ίδια απάντησε και ξέσπασε: «Θα έλεγα στον κύριο... πώς τον είπες... ή σε οποιονδήποτε άλλο που βγαίνει και μιλάει για άλλους ανθρώπους με τεράστια καριέρα, ότι δε μιλάμε ποτέ για έναν άνθρωπο που δεν είναι σε θέση να απαντήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Είναι ντροπή και αίσχος. Δε ξέρω τι κακοήθειες είναι αυτά που διαβάζω. Η γιαγιά μου ήταν ένας άνθρωπος που εκείνα τα χρόνια βοήθησε πάρα πολύ κόσμο ενώ δε τη βοήθησε κανείς. Εκείνη όμως επέβαλε στην Columbia τότε πάρα πολλούς καλλιτέχνες, όπως τον Στέλιο Καζαντζίδη».

Δείτε επίσης: Έκλεισε τα 100 η Καίτη Γκρέυ: Η τούρτα και η ανθοδέσμη από τους αγαπημένους της - Η εικόνα της σήμερα