Μαρία Τζομπανάκη: "Λύγισε" στο φινάλε του Σασμού - «Λίγο ακόμα και θα βάλω τα κλάματα...»

Τι είπε για το μεγάλο φινάλε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Τζομπανάκη:

Ο Σασμός ολοκληρώνεται με τον 3ο κύκλο της σειράς που είναι συγκλονιστικός. Σήμερα Πέμπτη 4/7 μάλιστα θα δούμε την κηδεία του Μαθιού με την Καλλιόπη και την Βασιλική να είναι σκιές τους εαυτού τους (δείτε το ανατριχιαστικό trailer). Η κάμερα του Happy Day του ALPHA βρέθηκε στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου.

Οι ηθοποιοί μίλησαν στην κάμερα φανερά συγκινημένοι για το τέλος μετά από 3 χρόνια συνεργασίας και δημιουργίας φίλων. Η Μαρία Τζομπανάκη μάλιστα, συγκινήθηκε έντονα.

Η συγκίνηση της Τζομπανάκη και των ηθοποιών για το τέλος του Σασμού

«Είναι σαν να αποχωρίζομαι την οικογένειά μου. Ήμουν με το παιδί μου που το λατρεύω, με εξαιρετικούς συναδέλφους που τους εκτιμώ βαθύτατα. Έκανα φιλίες που θα αντέξουν στο χρόνο. Συνδέθηκε με το κανάλι στενά. Στο χορό με τον Ορφέα δεν ήταν μόνο ο Αστέρης, ήμασταν... κι εμείς, με τον γιο μου! Λίγο ακόμα και θα βάλω τα κλάματα και δεν θέλω...», είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

«Ένιωσα την αγάπη του κόσμου, έχω ζήσει μέσα από αυτό και μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή που το αποχαιρετώ», ενώ ο Μιχάλης Αεράκης. «Λυπάμαι που είναι η μέρα του αποχωρισμού, αλλά έτσι είναι… Τα κρατάω στην καρδιά μου και τα παίρνω μαζί μου στην Κρήτη», σχολίασε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Δεν είχα σκεφτεί ότι θα πρέπει να προστατέψω τον Ορφέα από τη μητρική ορμή, τη συναισθηματική ορμή. Και το ίδιο και τον ρόλο που έπαιζα και γενικά τη δουλειά. Είδα απέναντί μου ένα πρόσωπο, τον γιο μου, που δεν ήταν ο γιος του. Εξαιτίας του, έπαιζε τον ρόλο ήδη.

Ήταν ήρεμος, “ψυχρός” ως προς την ιδιότητά του σαν γιος μου και έπαιζε αυτό που έπρεπε να παίξει. Και εγώ είχα μείνει στο “μαμά”. Δεν θυμόμουν τα λόγια και λέω με κοιτάζει έτσι το παιδί μου; Ξέχασα τη δουλειά και κυριάρχησε η μάνα. Χρειάστηκα λίγο χρόνο, όχι ημέρες, την ίδια μέρα.

Και ήρθε ο Ορφέας και μου λέει: ''Μαμά αν δεν τα μαθαίνεις να έρχομαι σπίτι να μαθαίνουμε''. Και τους λέω αφήστε και οι δύο. Ξεχάσατε ότι παίζω τη μάνα του παιδιού μου και μάλιστα Κρητικιά και είναι ο ρόλος της ζωής μου. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι αυτό;. Γιατί εγώ δεν το ήξερα», είχε πει η Μαρία Τζομπανάκη για την πιο δύσκολη σκηνή στο πρώτο γύρισμα της σειράς.