Δήμητρα Ματσούκα: «Σαν σύντροφος του Πέτρου Κόκκαλη, χάρηκα που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή»

«Επιτέλους θα ζήσουμε σαν άνθρωποι»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» της ΕΡΤ ήταν η Δήμητρα Ματσούκα το πρωί της Παρασκευής (28/6). Η ηθοποιός συνομίλησε με τους παρουσιαστές Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ήττα του συζύγου της, Πέτρου Κόκκαλη, στις πρόσφατες Ευρωεκλογές.

Η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε χαρακτηριστικά ότι, ως σύντροφός του, χάρηκε που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή. Ωστόσο τόνισε ότι θα του άξιζε μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο για τις πολιτικές του και για τον χαρακτήρα του.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Ματσούκα: «Γι' αυτό τον παντρεύτηκα, για να είναι...» - Τα τρυφερά τετ α τετ με τον Πέτρο Κόκκαλη στα παρασκήνια του θεάτρου

Η απάντηση της Δήμητρας Ματσούκα για τη μη-εκλογή του Πέτρου Κόκκαλη

«Δεν νιώθω ότι έχει αλλάξει κάτι και είμαι πιο εξωστρεφής, πάντα έτσι ήμουν. Απλά τώρα ίσως με αφορμή τις Ευρωεκλογές να βγήκαμε λίγο παραπάνω με τον Πέτρο και να συνέβη αυτό. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη στην προεκλογική περίοδο γιατί πίστευα πάρα πολύ στο πολιτικό αφήγημα του Πέτρου και του κόμματος, και ήμουν απαισιόδοξη όταν σκεφτόμουν τα πραγματικά γεγονότα, όπως ότι μετά τα Τέμπη ορισμένοι βγήκαν πρώτοι στην περιοχή τους», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

«Σαν πολίτης είμαι πολύ στεναχωρημένη με το αποτέλεσμα, γιατί θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε πολιτικούς σαν τον Πέτρο. Το πράσινο που υποστηρίζει είναι πολύ σημαντικό ολιστικά στη ζωή μας. Σαν σύντροφος του Πέτρου, είμαι πολύ χαρούμενη που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή γιατί επιτέλους θα ζήσουμε σαν άνθρωποι. Θα έλειπε πέντε χρόνια, όπως κάνουμε και τώρα. Δευτέρα φεύγει, Πέμπτη γυρίζει κι εγώ έχω παραστάσεις Παρασκευή ως Κυριακή. Ίσως αυτό να ήταν και το μυστικό της επιτυχίας μας», κατέληξε χαριτολογώντας η Δήμητρα Ματσούκα.