Μαρίνα Σάτι: "Λύγισε" σε συναυλία της - «Πέρυσι τέτοιο καιρό είχε έρθει ο μπαμπάς μου, η γυναίκα του και...»

Η πολύ προσωπική εξομολόγηση και η συγκίνηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρίνα Σάτι:

Η Μαρίνα Σάττι πριν μερικούς μήνες πέρασε μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή της. Ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή έπειτα από πολλά προβλήματα υγείας. Την ημέρα της απώλειας του, η τραγουδίστρια ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για την Σουηδία, όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision.

Με όση δύναμη είχε, κατάφερε να ανέβει στη σκηνή και να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Για την απώλεια που βίωσε ωστόσο, δεν μίλησε καθόλου σε καμία συνέντευξη της. Μετά την συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό και συγκεκριμένα σε συνέντευξή της, ξέσπασε..

Όπως είχε αποκαλύψει, την ημέρα που την κυνηγούσαν οι δημοσιογράφοι και είπαν πως ήταν κακότροπη απέναντι τους, πήγαινε στην κηδεία του πατέρα της που πραγματοποιήθηκε πολύ μακριά από την Αθήνα.

«Πέθανε ο μπαμπάς μου και πήγαμε στην Κομοτηνή, γιατί δεν υπάρχει μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αθήνα – τότε που με κυνηγούσαν οι δημοσιογράφοι και έλεγαν ότι δεν τους μίλησα, πήγαινα στην κηδεία, σε ένα νεκροταφείο που είναι μακριά. Ο μπαμπάς μου είναι θαμμένος εκεί, δεν είναι στην Αθήνα και δεν μπορώ να τον επισκεφτώ αύριο, αν θέλω» - διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της.

Η συγκίνηση της Μαρίνας Σάττι για τον πατέρα της και την οικογένεια της

Το βράδυ της Τετάρτης 26/6 η Μαρίνα Σάττι έκανε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση πάνω στην σκηνή και μπροστά σε όλο τον κόσμο....

«Να πω κάτι είμαι κάπως συγκινημένη. Τώρα δεν ήθελα να το πω αυτό αλλά το σκέφτομαι όλη νύχτα και εντάξει θα το πω φίλοι είμαστε. Πέρυσι τέτοιο καιρό που είχε γίνει συναυλία στην Τεχνόπολη είχε έρθει ο μπαμπάς μου και η αδερφή μου και η γυναίκα του μπαμπά μου και η μαμά μου και ο αδερφός μου σε αυτή τη συναυλία στην Τεχνόπολη. Και είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί 22 χρόνια! Όλοι μαζί. Και το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό. Τελοσπάντων», είπε και "λύγισε".