Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με τα παιδιά της: «Έπαθα σοκ, γιατί οι κόρες μου δεν...»

Τι συνέβη στο σπίτι τους μετά τη δουλειά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με τα παιδιά της: «Έπαθα σοκ, γιατί οι κόρες μου δεν...»

Στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιουνίου, βρέθηκε στο πλατό ως καλεσμένος ο Θέμης Γεωργαντάς, ώστε να σχολιάσει μαζί με την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της όλα όσα συνέβησαν χθες, Τετάρτη 19/6, στα Mad Video Music Awards 2024 (δείτε εδώ τι είδαν πάλι τα μάτια μας).

Η συζήτηση, λοιπόν, κάποια στιγμή έφτασε στην Κατερίνα Λιόλιου και η παρουσιάστρια βρήκε την αφορμή να κάνει μία μικρή εξομολόγηση για τις κόρες της. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως παρόλο που δεν ακούνε καθόλου ελληνική μουσική, ήξεραν πολύ καλά την τελευταία της επιτυχία, γεγονός που την σόκαρε.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τις κόρες της

«Την είδα στη σκηνή. Πολύ ωραία εμφάνιση. Μου άρεσε το make up και τα μαλλιά. Τη θεωρώ ότι είναι ένα πρόσωπο για εμάς καινούργιο, γιατί έχει βγει με μια μεγάλη επιτυχία. Εγώ δεν ξέρω τι έχει πουλήσει σε δίσκους ούτε τι "χτυπάει" στο ραδιόφωνο, αλλά βλέπω ότι με το που μπαίνω στο Internet μου βγαίνει παντού. Τις προάλλες μου κόλλησε ένα ρεφρέν και πήγα σπίτι και το έλεγα. Μου είχε κολλήσει ένα τραγούδι "Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε".

Έπαθα σοκ, γιατί οι κόρες μου που δεν ακούνε γρι ελληνικό τραγούδι και πάνε σε ξένο σχολείο.... Πετάχτηκε, δεν θα πω τώρα πια, η μία και με διόρθωσε. Σαν να λέμε το λες στον ενικό ενώ είναι στον πληθυντικό. Λέω "Τι είπες παιδί μου; Καλά το λέω το τραγούδι το ξέρω". "Όχι δεν λέει το δικό μου, λέει το δικό μας". Έμεινα χαζή. Λέω τότε είναι μεγάλο σουξέ, αν έχει φτάσει και στις κόρες μου. Όταν σου μένει είναι επιτυχία, αλλά βλέπω ότι μου βγαίνει παντού, βγαίνει συνέχεια μπροστά μου. Εγώ εδώ την είδα που έκανε τα backstage στο δικό μας X-Factor και λέω τι ωραίο κορίτσι με ωραία φωνή. Μέχρι εκεί όμως, δεν ήξερα κάτι παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Βόλτα στην Κηφισιά με τη μικρή Μαρίνα - Τι της ζήτησε η 9χρονη