Σπύρος Πώρος για την κόρη του: «Μου λέει για γκομενικά και με τρελαίνει!»

«Δεν φανταζόμουν ότι θα δεχόμουν αυτές τις συζητήσεις!»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Σπύρος Πώρος κάθισε απέναντι από την Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2. Ο καταξιωμένος φωτογράφος και μίλησε μεταξύ άλλων για τα δύσκολα χρόνια στο Λονδίνο, καθώς και για τη σχέση που έχει με την κόρη του, που ζητάει μόνο με εκείνον να μιλήσει για τα προσωπικά της!

«Εγκατέλειψα την Ελλάδα όταν ήμουν 19 χρονών, γιατί έβλεπα την κατάσταση εδώ, και πήγα στο άγνωστο. Ούτε είχα έναν στόχο, ούτε όνειρο που λένε. Δεν είχα τίποτα, ούτε ασφάλεια. Όταν ήμουν ενάμιση χρόνο στο δρόμο, άστεγος στον σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου, φοβήθηκα λίγο. Αλλά όταν περνάς τέτοια πράγματα, αυτά είναι τα μετάλλια που έχεις», τόνισε αρχικά ο Σπύρος Πώρος.

Δείτε επίσης: Παντρεύτηκε ο Σπύρος Πώρος την καλή του Μαρία Μαντζουράνη - Με τεράστιο πέπλο το νυφικό της

Ο Σπύρος Πώρος για την κόρη του

Στη συνέχεια ο Σπύρος Πώρος μίλησε για τα πέντε παιδιά που έχει αποκτήσει. «Αφήνω τα παιδιά μου ελεύθερα να κάνουν τα λάθη τους, να μάθουν και μέσα από τις εμπειρίες τους να είναι υπερήφανα για τον εαυτό τους. Έτσι έκανα κι εγώ», τόνισε στη συνέχεια, ενώ παράλληλα προβάλλονται εικόνες από την καλλονή κόρη του, Ήρα.

«Είναι τύπισσα, με τρελαίνει η κόρη μου, μου λέει για γκομενικά... Δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα δεχόμουν όλες αυτές τις συζητήσεις! Της λέω “δεν τα λες στη μαμά σου κορίτσι μου;”. “Όχι σε εσένα”, μου λέει. Είναι καλό παιδί πάνω απ' όλα. Όταν μου λέει ότι κάποιος τη στενοχώρησε, της λέω να μην πληγώνεται για τέτοια ζητήματα. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου», κατέληξε όσον αφορά αυτό το κομμάτι ο Σπύρος Πώρος.