Η Μπέττυ Μαγγίρα «απαντάει» για το μέλλον της στον ΑΝΤ1 με μία επιτυχία της Άντζελας Δημητρίου

Τραγούδι όλο νόημα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Μπέττυ Μαγγίρα «απαντάει» για το μέλλον της στον ΑΝΤ1 με μία επιτυχία της Άντζελας Δημητρίου

Η κάμερα του Breakfast@Star και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου συνάντησαν την Μπέττυ Μαγγίρα και τη ρώτησαν για το μέλλον της στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια του I Love ΣουΚού δεν έχει υπογράψει ακόμα για την επόμενη χρονιά, και οι συζητήσεις της με το κανάλι συνεχίζονται.

Γι' αυτό και η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε με... επικό τρόπο, όταν η ρεπόρτερ του STAR τη ρώτησε τι μέλλει γενέσθαι, αν θα συνεχίσει στο πρωινό του Σαββατοκύριακου ή αν θα κάνει κάποιο break από την τηλεόραση. Είχε έτοιμη την απάντηση και την έδωσε μέσα απ' τα χείλη της μοναδικής Άντζελας Δημητρίου.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα για Καινούργιου - Μικρούτσικο: «Δεν μπορείς να επιτίθεσαι συνέχεια στην παρουσιάστρια! Ξέρω ότι τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ»

«Θα μιλήσει» η Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά πότε;

Μόλις ολοκλήρωσε τις ερωτήσεις της η δημοσιογράφος, η Μπέττυ Μαγγίρα σήκωσε το κινητό της απ' όπου ξεκίνησε να παίζει το τραγούδι «Κάνε στην άκρη» της Άντζελας Δημητρίου, που λέει στο ρεφρέν «Θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω... Τη ζωή μου όπως θέλω εγώ θα ζήσω», στίχοι που φαίνεται να εκφράζουν απόλυτα και την παρουσιάστρια που τους τραγούδησε όλο νόημα.

Καθώς οι συζητήσεις της ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί, κρατάει εμφανώς κλειστά τα χαρτιά της και περιμένει μέχρι να υπάρχουν ανακοινώσεις. «Δεν ξέρω αν θα μιλήσω σύντομα, η Άντζελα ξέρει», τόνισε με χιούμορ η Μπέττυ Μαγγίρα και αποχώρησε.