Άρης Σοϊλέδης: Το ξεκαθάρισμα για τη δήλωση περί "εξαντλητικής δημοσιότητας" - «Δεν το είπα...»

Σχολιάστηκε έντονα τις προηγούμενες μέρες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Άρης Σοϊλέδης πριν από μερικές ημέρες είχε μιλήσει σε podcast για την προσωπική του ζωή, προχωρώντας σε λεπτομέρειες για τον χωρισμό του και όχι μόνο. Κατά τη διάρκεια αυτού, λοιπόν, έκανε και μία αναφορά στη δημοσιότητα και στο γεγονός πως για εκείνον πολλές φορές καταντάει να είναι εξαντλητική (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε πει).

Η δήλωσή του αυτή είχε σχολιαστεί έντονα από διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία είναι και η Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ τα αιχμηρά της σχόλια), ενώ πολύς κόσμος τον παρεξήγησε γενικότερα για τον λόγο αυτό. Μέσα από ένα Q & A που έκανε, λοιπόν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την ερώτηση που δέχθηκε για το αν μετάνιωσε όσα είπε, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε.

Το ξεκαθάρισμα του Άρη Σοϊλέδη για την δήλωση περί κουραστικής δημοσιότητας

Έτσι, έγραψε στο προφίλ του: «Φιλαράκι μου καλό εάν ακούσεις το podcast χωρίς να απομονώσεις αυτή τη φράση, θα καταλάβεις ότι δεν το είπα όπως το ερμηνεύεις εσύ! Αδιαμφισβήτητα έχει και τα καλά του το να είσαι αναγνωρίσιμος και είναι αποτέλεσμα των επιλογών μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι κάποιες φορές περιοριστικό και κουραστικό εννοώντας ΨΥΧΙΚΑ και όχι σωματικά! (Σίγουρα η οικοδομή θα με κουράζει σωματικά παρεπιπτόντως γιατί μάλλον χρειάζεται να το διευκρινίσω κι αυτό!)».

Άρης Σοϊλέδης απάντηση για 'κουραστική δημοσιότητα'

Με αφορμή άλλη ερώτηση που του έκαναν, αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά στην πρώην σύντροφό του και εξήγησε ότι τελικά δεν ήταν όλα ρόδινα με την Μαρία Αντωνά, όπως τουλάχιστον είχαν την εντύπωση πολλοί. Ταυτόχρονα, απάντησε και στην απορία πολλών followers, για το γεγονός ότι μόλις λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους, εκείνος αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στο πλευρό της Μαριλίνας Κυπαρίσση.

Θυμίζουμε ότι, κόντρα στις φήμες χωρισμού που ακούγονταν και γράφονταν τις τελευταίες εβδομάδες, ο Άρης Σοϊλέδης παραμένει σε σχέση μαζί της (δείτε εδώ τη διάψευσή του). Από την άλλη, και η Μαρία Αντωνά φαίνεται να έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό τους στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα (δείτε εδώ βίντεο από την πρόσφατη έξοδό τους)

Δείτε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: ''Καρφί'' άνευ προηγουμένου για Φραγκολιά & Παναγιωτακοπούλου - Όλη η αλήθεια για το ''σπάσιμο'' της φιλίας τους

Ένας απ' τους διαδικτυακούς φίλους του Άρη Σοϊλέδη τον ρώτησε πώς μπόρεσε τόσο σύντομα από το χωρισμό του να μπει σε νέα σχέση. Ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε ανοιχτά στην πρώην σχέση του: «Καμιά φορά τα πράγματα σε αυτό τον χώρο δεν είναι όσο τέλεια φαίνονται… Προφανώς για να επιλέξουν δύο άνθρωποι να τερματίσουν την σχέση τους θα υπήρχαν λόγοι. Όσο για την νέα μου σχέση αυτά δεν προγραμματίζονται απλά τυχαίνουν», έγραψε στην απάντησή του.

Δείτε παρακάτω την απάντησή του Άρη Σοϊλέδη για τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά:

undefined