Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Tραβάτε να κάνετε καμιά δουλειά έξω, να ψηθείτε στο μεροκάματο να δείτε πώς είναι»

Μίλησε «έξω απ' τα δόντια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Tραβάτε να κάνετε καμιά δουλειά έξω, να ψηθείτε στο μεροκάματο να δείτε πώς είναι»

Κόντρα στο νέο trend που επικρατεί τις τελευταίες μέρες, και θέλει ορισμένους δημιουργούς να ζητάνε likes για να πάρουν ακριβά κινητά και τσάντες σε αγαπημένα τους πρόσωπα, ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από βίντεο στο Instagram της.

Όπως τόνισε, το δικό της inbox γέμισε επίσης από παρόμοια μηνύματα, που τη ρωτάνε πόσα likes χρειάζεται για να τους αγοράσει κινητό ακριβής μάρκας, κάτι που έφερε την έντονη αντίδρασή της. Απαντώντας σε όλους αυτούς η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε να πει μόνο ότι πρώτα θα έπρεπε να δουλεύουν για αυτά που επιθυμούν, αντί να δηλώνουν μέρος σε διαγωνισμούς και giveaways στο Instagram. Μάλιστα, έφερε παραδείγματα από την εποχή που δούλευε service και σε πλυντήριο αυτοκινήτων, και υπερωρίες αν χρειαζόταν, ώστε να μαζέψει χρήματα.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παρεξηγήθηκε με την Τούνη στη Μύκονο και σηκώθηκε κι έφυγε - Τι συνέβη

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Επειδή έχω οίστρο, να κάνω μία ερώτηση, αυτή η βλακεία που μου στέλνετε, κι ειδικά εχθές γινόταν χαμός: “Πόσα likes θέλεις για να μου πάρεις κινητό”, τι ακριβώς είναι; Εγώ παλιά θυμάμαι για να αγοράσω κάτι, έλεγα πως θα δουλέψω τόσες ώρες στην καφετέρια, υπολόγιζα και τα tips και πόσα θέλω για να περάσω για να πάρω αυτό που θέλω. Ήμουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων, δούλευα και έλεγα να κάνω υπερωρίες για να μαζέψω χρήματα και να πάρω αυτό που θέλω. Εσύ τι είναι αυτό με τα likes για να πάρεις κινητό;» είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Σοβαρευτείτε και τραβάτε να κάνετε καμιά δουλειά έξω, τραβάτε να ψηθείτε στο μεροκάματο να δείτε πώς είναι. Δεν φτάσαμε από τη μία μέρα στην άλλη να μπορούμε να δουλεύουμε κάποιοι από το σπίτι μας. Σοβαρευτείτε λίγο, δεν θα πάτε έτσι μπροστά στη ζωή σας, με likes και δώρα από τους διαγωνισμούς. Καλά είναι αυτά, για εξτραδάκι, αλλά πρέπει να δουλεύεις», κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.