Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Topless στην Μύκονο - Οι φωτογραφίες που "άναψαν φωτιές"

Έβγαλε το πάνω μαγιό της και πόζαρε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ασχολείται με την παρουσίαση - παρουσιάζοντας αυτή την στιγμή το Shopping Star (δείτε τα νούμερα τηλεθέασης) - ωστόσο είναι και μοντέλο και συνεργάζεται με μεγάλες εταιρίες και οίκους μόδας. Η ίδια ταξιδεύει αρκετά συχνά για επαγγελματικούς λόγους και ένα από τα ταξίδια της ήταν στην Μύκονο.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες βρέθηκε στο νησί των ανέμων για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Τommy Hilfiger. Φωτογραφήθηκε για χάρη του brand μαζί και με άλλα μοντέλα, ενώ έδωσε το παρών σε όλα τα event.

Οι φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της στο νησί, με την ανάρτηση ωστόσο που ποζάρει topless να "παίρνει φωτιά" από τα σχόλια και τα likes.

To μοντέλο πόζαρε άκρως εντυπωσιακή χωρίς να φοράει το πάνω μέρος του μαγιό της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Topless

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling, έχοντας ως μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου. Το 2011 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα ελληνικά καλλιστεία και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Εκτός Ελλάδας, έχει ζήσει και δουλέψει ως μοντέλο και στο εξωτερικό, ενδεικτικά Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Παρίσι, Μιλάνο, Αμβούργο, Φραγκφούρτη, Κοπεγχάγη, Ελβετία, Βραζιλία, Λονδίνο, Μεξικό, Σουηδία, Φινλανδία, Αυστρία ενώ έχει συμμετάσχει σε ξένες καμπάνιες όπως της λιβανέζικης εταιρίας ενδυμάτων AliYounes, του αρώματος Gabriella Sabatini, την διαδικτυακή καμπάνια των Dolce & Gabbana. Έχει επίσης συνεργαστεί μεταξύ άλλων με Cavalli και Armani. Ακόμη έχει περπατήσει στην εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και έχει κάνει εξώφυλλα όπως Vogue, Harper's Βazaar κ.α.