Δήμητρα Ματσούκα: Ξανθιά με animal print φόρεμα - Μαζί με τη γιαγιά μέσα στο εκλογικό κέντρο

Έριξαν μαζί την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές 2024

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα εκλογών ήταν η Κυριακή 9/6 με τη Δήμητρα Ματσούκα να ασκεί το εκλογικό της δικαίωμα στηρίζοντας και έμπρακτα τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη, υποψήφιο Ευρωβουλευτή με το κόμμα ''Κόσμος''.

Μέσα από ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φανέρωσε το πρόσωπο με το οποίο πήγε να ψηφίσει. Πολλοί θα περίμεναν να ψηφίσει μαζί με τον αγαπημένο της, εκείνος ωστόσο απαθανατίστηκε στην κάλπη με την κόρη του (δείτε την εδώ).

Έτσι λοιπόν, η ηθοποιός άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα μαζί με τη γιαγιά της από την οποία μάλιστα έχει πάρει και το όνομά της. Όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία πρόκειται για μια πολύ μοντέρνα κυρία με ξανθά μαλλιά και animal print φόρεμα.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Ματσούκα με τη γιαγιά της στο εκλογικό κέντρο

«Η γιαγιά μου η Δήμητρα», έγραψε η Δήμητρα Ματσούκα.

Δήμητρα Ματσούκα - Γιαγιά - Εκλογές

Η αγωνία της ηθοποιού ήταν μεγάλη μιας και πολιτεύεται ο σύζυγός της. Η ίδια μάλιστα τον στήριξε με κάθε τρόπο σε όλη αυτή τη διαδικασία. Πριν από λίγες ημέρες είδαμε τη Δήμητρα Ματσούκα σε ένα πολύ χιουμοριστικό προεκλογικό σποτάκι με τον Πέτρο Κόκκαλη.

Όπως βλέπουμε το ζευγάρι ''παντρεύει'' με ένα πολύ εύστοχο τρόπο τη σχέση του με την πολιτική. Πιο αναλυτικά, η σύζυγος του Πέτρου Κόκκαλη του θέτει μια δύσκολη ερώτηση σχετικά με την πορεία της τελευταίας θητείας του με την απάντηση, που της δίνει να μην είναι για πολλούς η προβλεπόμενη.

«Ποια ήταν η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή σου νίκη κατά τη διάρκεια της τελευταίας θητείας σου;», ήταν η ερώτηση της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη να της απαντάει: «Ότι δεν με χώρισες», (δείτε εδώ το βίντεο).

Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τη γοητεία που εκπέμπεται μέσα από το παραπάνω προεκλογικό σποτάκι, καθώς η ηθοποιός και ο σύζυγός της από τον γάμο τους και μετά έχουν επιλέξει να μοιράζονται με τον κόσμο αυτήν την τόσο ιδιαίτερη χημεία, που τους συνδέει.