Γιώργος Λιάγκας: Εκτός Αθηνών σε ειδυλλιακό τοπίο - Εμφανώς ανανεωμένος στη νέα του απόδραση

Που βρέθηκε ο παρουσιαστής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να βρεθεί εκτός Αθηνών το Σαββατοκύριακο επιλέγοντας ένα νησί σε κοντινή απόσταση για τη νέα του αυτή απόδραση. Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη του παρουσιαστή για τη θάλασσα και με την πρώτη ευκαιρία την επισκέπτεται.

Μέσα από αναρτήσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο instagram τον βλέπουμε να ποζάρει ήρεμος, χαλαρός και εμφανώς ξεκούραστος στον Πόρο. Καθισμένος έξω από το αμάξι του ποζάρει ο παρουσιαστής και συγκεκριμένα την ώρα που δύει ο ήλιος (δείτε εδώ τη μονοκατοικία του στην Αθήνα).

Να πούμε εδώ, πως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το σχόλιο του Γιώργου Λάγκα στη λεζάντα της φωτογραφίας του. Το φετινό καλοκαίρι λέγεται, πως θα είναι διαφορετικό για τον Γιώργο Λιάγκα μετά τις έντονες φήμες για την προσωπική του ζωή.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα από την απόδρασή του στον Πόρο

«Είμαστε τα καλοκαίρια μας», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.


Όσο για την Τήνο και την τεράστια αγάπη που έχει ο παρουσιαστής για το συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη βίλα, που έχει αγοράσει ο Γιώργος Λιάγκας στο νησί από πλειστηριασμό.

Μέσα από πληροφορίες που μεταφέρει το mononews.gr λέγεται, ότι ο παρουσιαστής αγόρασε τη βίλα στην Τήνο από τον Παναγιώτη Νίκα πολύ γνωστό πρόσωπο στη βιομηχανία αλλαντικών. Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ αναφέρει, πως το οίκημα βγήκε σε πλειστηριασμό προς 458.000 ευρώ με τον Λιάγκα να δίνει δύο ευρώ πάνω από την αρχή τιμή και εν τέλει να αγοράζει το ακίνητο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα βρίσκεται κοντά στην περιοχή Κιόνια και μάλιστα έχει φοβερή θέα με θάλασσα ενώ στο βάθος βλέπει και σε μερικά νησιά των Κυκλάδων. Εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες ο παρουσιαστής επισκέπτεται το αγαπημένο του νησί και το Πάσχα, όπως επίσης θα τον βρει κανείς εκεί και τον χειμώνα ή σε κάποια από τα τριήμερα που δεν θα έχει εκπομπή.

Φέτος και συγκεκριμένα το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στην Τήνο απολαμβάνοντας μπάνια στη θάλασσα μιας και είναι εδώ και χρόνια χειμερινός κολυμβητής. Έτσι ο ίδιος είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του με μαγιό στο instagram γράφοντας: «Mην αρχίσετε τις εξυπνάδες» (δείτε εδώ τη φωτογραφία).