Άρης Σοϊλέδης: «Η πάπια» - Η πρώτη ανάρτηση με τη νέα του σύντροφο στο instagram

Μια πιο πονηρεμένη από μένα θα έλεγε πως ίσως αυτή είναι η απάντηση του στις φήμες που θέλουν τη Μαρία Αντωνά να έχει σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@soiledis11
Instagram/@soiledis11

Κι ενώ οι φήμες για τη νέα σχέση της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα, οργιάζουν το τελευταίο 24ωρο (δείτε εδώ την κοινή τους παπαρατσική φωτογραφία που παίζει παντού), ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται πως όχι απλά δεν έχει χωρίσει - όπως είχε κυκλοφορήσει - με την κοπέλα που διατηρεί δεσμό εδώ και λίγους μήνες αλλά βρίσκεται και στα καλύτερά του, αν σκεφτεί κανείς πως έκανε επιτέλους την πρώτη τους κοινή ανάρτηση στα social media.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Survivor μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται μισός αυτός και στην αριστερή του πλευρά φαίνεται μισή και η.. σύντροφός του, βάζοντας από κάτω της ένα emoji πάπιας που λογικά κάτι συμβολίζει γι' αυτούς. Ίσως είναι κάποια προσφώνηση που χρησιμοποιεί εκείνος προς εκείνη...

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη

Η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καρύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα Real Life το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες συγκατοικεί. Ο επιχειρηματίας λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά μάζεψε τα πράγματα του και πλέον μένει στο σπίτι της συντρόφου του στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Η κοπέλα όπως έχει γίνει γνωστό, ονομάζεται Μαριλίνα και εργάζεται στο χώρο της εστίασης ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά. Λίγο μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Άρη έκανε ιδιωτικό το προφίλ της στο instagram ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή ο καθένας είχε πρόσβαση στις αναρτήσεις της.