Το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη - Αυτό είναι το εισόδημά του

«Σήμερα θα σας πω τις μεγάλες αλήθειες»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε μία προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη και κατά τη διάρκεια αυτής παρουσίασε έναν συνοπτικό πίνακα για το 2023 από το πόθεν έσχες του, σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα.

Σε αυτό, λοιπόν, αναφέρονται τα έσοδά του, οι οφειλές του, όσο και οι επενδύσεις που έχει κάνει. Το εισόδημά του ανέρχεται στα 2,067 εκατομμύρια δολάρια, οι οφειλές του αγγίζουν τα 1,831 εκατ. δολάρια, ενώ για επενδυτικά προϊόντα έχει ξοδέψει 3,040 εκατ. δολάρια.

Οι αποκαλύψεις του Στέφανου Κασσελάκη για το Πόθεν Έσχες του

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως στην ομιλία του ο ίδιος δήλωσε:

«Σήμερα θα σας πω τις μεγάλες αλήθειες. Δεν είμαστε αλάνθαστοι, αλλά κάνουμε μια καινούρια αρχή με πάθος και εντιμότητα για να γίνουμε επιτέλους μια σύγχρονη κοινωνία. Οι μεγάλες αλήθειες αφορούν πρωτίστως εμένα και η αυτοκριτική πρέπει να είναι γενναία. Όλους αυτούς τους μήνες δημιουργήθηκε μια εικόνα για μένα που δεν είναι η πραγματική εικόνα, λέγοντας πως αυτή η εικόνα είναι ενός ανθρώπου που δεν κόπιασε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όμως κάποιες φορές συνέβαλα και εγώ στη δημιουργία αυτής της εικόνας, από υπερπροβολή και απειρία. Ζητώ συγγνώμη για αυτό», ενώ στη συνέχεια απάντησε σχετικά με το γεγονός πως έχει δημιουργήσει την εντύπωση της επιδειξιομανίας, τονίζοντας πως «δεν γεννήθηκα πλούσιος».

Δείτε επίσης: Πότε έμαθε ο πατέρας του για τον ερωτικό του προσανατολισμό - «Είχα αρχίσει να κλαίω και είπα στη μαμά "μην πεις τίποτα στον μπαμπά"...»

«Αρχικά δεν είχα πολλά και μετά είχα τα πάντα, Εκάλη, Κολλέγιο Αθηνών. ''Σιγά βρε Στέφανε, ξεριζώθηκες για να πας στο καλύτερο Κολέγιο των ΗΠΑ''. Το κατανοώ. Πήγα στην Αμερική και έδωσα τον αγώνα μου. Δούλεψα στην πιο ανταγωνιστική αγορά του κόσμου με τον ιδρώτα μου. Πέτυχα και τους μισθούς μου και τα μπόνους μου, με τη δική μου αξία», ξεκαθάρισε και συμπλήρωσε:

«Και κοιτάζοντας πίσω, λέω ότι ήμουν τυχερός, γιατί βίωσα έντονα και τον ουρανό και τον γκρεμό. Και γιατί και το τελευταίο μου δολάριο είναι φορολογημένο. Εκεί οι φορολογικές και οι δικαστικές Αρχές είναι αμείλικτες».

«Για αυτό λοιπόν, σας παρουσιάζω την περιουσιακή μου κατάσταση εδώ μπροστά σας, γιατί τελικά σε εσάς λογοδοτώ στον ελληνικό λαό. Βλέπετε πίσω μου τα στοιχεία για όλο το 2023», είπε επίσης και υπογράμμισε πως τα περιουσιακά στοιχεία «αφορούν και εμένα και τον Τάιλερ», λέγοντας, μεταξύ άλλων: «εδώ χτυπήσετε εμένα. Βλέπετε ότι έχω συμμετοχή σε δύο εταιρείες, η μία εταιρεία, η αλλοδαπή μεταβιβάστηκε στις αρχές του 2024».

Δείτε επίσης: Πέτρινο απέξω και ολόλευκο μέσα - Το εξοχικό του στις Σπέτσες με το τεράστιο τζάκι

Πόθεν έσχες Στέφανου Κασσελάκη