Μάρκος Σεφερλής: Ραντεβού με εκπροσώπους της Acun Medya για μία νέα πρόταση – Τι απαντάει ο ίδιος

Στον ΣΚΑΪ «κλειδώνει» το τηλεοπτικό του μέλλον

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Επέτειο 20 χρόνων στο Δελφινάριο γιορτάζει φέτος ο Μάρκος Σεφερλής, που μίλησε στη Super Κατερίνα γι' αυτή την ευχάριστη περίσταση, καθώς και για το τηλεοπτικό του μέλλον, που φαίνεται να «κλειδώνει» στον ΣΚΑΪ για τα επόμενα χρόνια. Σημειώνεται ότι στον θίασό του φέτος προστίθενται και ο Γιώργος Λαμπάτος, με τον οποίο συμφιλιώθηκαν μετά από δικαστική διαμάχη, καθώς και μία ακόμα... Τσαβαλιά, πέρα από τη σύζυγό του.

«Γίνονται ωραία πράγματα με τον κ. Λαμπάτο, χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε μαζί. Σατιρίζουμε και την υπόθεση τη δική μας, γιατί έτσι πρέπει. Είναι πολύ διαφορετικός, νομίζω κατάλαβε το λάθος του και όχι μόνο απέναντί μου. Κατάλαβε τη λάθος στάση ζωής που είχε», δήλωσε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής για να συμπληρώσει: «Η Τσαβαλιά είναι μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου, ένας βράχος ακλόνητος δίπλα μου, οπότε έπρεπε να το έχω στο τετράγωνο. Βρήκα τη Μαίρη Τσαβαλιά, για την ακρίβεια η Έλενα τη βρήκε και δεν έχουν καμία συγγένεια. Την είδα στο θέατρο και της είπα ότι πρέπει να έρθει στην ομάδα μας».

Ο Μάρκος Σεφερλής για το μέλλον του στον ΣΚΑΪ

«Έχουμε γυρίσει ήδη τα τρέιλερ που θα αρχίσουν να παίζουν τώρα στον ΣΚΑΪ. Συνεχίζει η εκπομπή. Μια επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Πέτυχε ο συνδυασμός με τον Έκτορα Μποτρίνι, τον μοναδικό στο είδος του. Έρχονται από την Τουρκία εκπρόσωποι της Acun Medya να μου προτείνουν κάποια πράγματα γιατί θέλουν να κάνουμε και κάτι άλλο», αποκάλυψε ο Μάρκος Σεφερλής όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον.

Και συνέχισε: «Ένα από τα τρία project είναι ένας ηθοποιός που θα παίζει με το κοινό. Είναι πολύ κοντά σε μένα, ο αυτοσχεδιασμός μού πάει πολύ και θέλει ο κόσμος να με βλέπει να αυτοσχεδιάζω, άρα νομίζω ότι είναι το επικρατέστερο αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα γίνει αυτό. Και τα άλλα δύο είναι πολύ ενδιαφέροντα. Απλά πρέπει να κάνουμε τη συζήτηση και να καταλήξουμε μαζί. Βέβαια υπάρχει και το "Ορκιστείτε παρακαλώ" που ουσιαστικά έχει θεατρική μορφή γιατί οι παραστάσεις μου σκίζουν στον ΣΚΑΪ και αυτό το project αρέσει στον κόσμο».