Βίκυ Κάβουρα – Υποδέχεται την κόρη της στον κόσμο και δηλώνει: «Καλώς ήρθες ζωή μου»

Η ηθοποιός γέννησε χθες το πρώτο της παιδί

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/vicky_kavoura
instagram/vicky_kavoura

Την ωραιότερη στιγμή στη ζωή κάθε ερωτευμένης γυναίκας ζει αυτή την περίοδο η Βίκυ Κάβουρα. Η γοητευτική ηθοποιός υποδέχτηκε στον κόσμο την πρώτη κόρη της, και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, και έκτοτε πλέουν και οι δύο σε πελάγη ευτυχίας. Δείτε εδώ τις ευχές που του έστειλε η ομάδα του Ατρομήτου, μόλις έγινε πατέρας.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Happy Day», η νεογέννητη θα πάρει το όνομα «Ματθίλδη», από τη μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα, και πεθερά της Βίκυς Κάβουρα, η οποία μάλιστα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε ότι η κόρη του ζευγαριού μοιάζει περισσότερο σε εκείνον.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κάβουρα & Γιώργος Τζαβέλλας: Το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα με την κόρη της

Πριν από λίγη ώρα, η ηθοποιός έκανε την πρώτη ανάρτηση μαζί με την κόρη της και μοιράστηκε με τον κόσμο τη χαρά που νιώθει κρατώντας τη στην αγκαλιά της. Σημειώνεται ότι η Βίκυ Κάβουρα δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στην εγκυμοσύνη της, όπως δήλωνε πρόσφατα μέσα από τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Καλώς ήρθες ζωή μου», αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας η Βίκυ Κάβουρα, με το χαμόγελο στο πρόσωπό της, ωστόσο να αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η ηθοποιός:

Τι δήλωνε πρόσφατα για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της

Η Βίκυ Κάβουρα δύο μήνες πριν γεννήσει είχε παρευρεθεί στο Καλύτερα δεν γίνεται αποκαλύπτοντας τους πρώτους, δύσκολους μήνες της εγκυμοσύνης της: «Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Το πέρασα λίγο βαριά, είχα υπερέμεση, δεν σταματάει ποτέ η πρωινή ναυτία... Μου μύριζαν τα πάντα, μου μύριζε το αυτοκίνητό μου, μου έφερναν όλα εμετό. Δεν ευχαριστιόμουν τίποτα και δεν έχει ακόμα κοιλίτσα για να νιώσεις ότι είσαι έγκυος, νιώθεις περισσότερο ότι είσαι άρρωστη. Μετά άρχισα να φουσκώνω, να φεύγουν τα συμπτώματα», (δείτε εδώ τη συνέχεια).