Λευτέρης Ελευθερίου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μακάρι να επιστρέψει και να δουλέψει ξανά στο θέατρο»

«Εύχομαι σε κάθε άνθρωπο να έχει κι άλλες ευκαιρίες»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λευτέρης Ελευθερίου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μακάρι να επιστρέψει και να δουλέψει ξανά στο θέατρο»

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, παραχώρησε ο Λευτέρης Ελευθερίου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόσφατη είδηση ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο θέατρο από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή, μόλις τελεσιδικήσει η υπόθεσή του, ενώ τόνισε πως οι άνθρωποι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Σημειώνεται πως αυτήν την περίοδο ο Λευτέρης Ελευθερίου ετοιμάζεται για πρεμιέρα με την επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή: «Τότε, τώρα, πάντα», που ανεβαίνει στις 14 Ιουνίου στο θέατρο Άλσος.

Δείτε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Τι λέει η δικηγόρος του για τις προτάσεις που δέχεται για την τηλεόραση

Η απάντηση του Λευτέρη Ελευθερίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Μακάρι να επιστρέψει και να δουλέψει ξανά. Ήταν πολύ ταλαντούχος άνθρωπος» είπε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου αναφερόμενος στον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ πρόσθεσε απαντώντας σε παλαιότερες δηλώσεις που έκανε για εκείνον: «Εννοείται ότι μπορεί να αλλάξουν οι απόψεις μας και να ανακαλύψεις ότι μπορείς να κάνεις παρέα ή να συνεργαστείς με κάποιον άνθρωπο. Οι άνθρωποι αυτοί που κατηγορήθηκαν, είχαν πιο πολλά χρόνια από εμένα στο θέατρο. Δεν ξέρω αν είχα δίκιο ή άδικο, κοιτώ το συναίσθημά μου αν δυσκολεύομαι. Δεν σημαίνει ότι είμαι εγώ σωστός».

«Εύχομαι σε κάθε άνθρωπο να πηγαίνει και να σταδιοδρομεί και να έχει κι άλλες ευκαιρίες αν αισθανθεί ότι χάθηκαν. Πιστεύω ότι πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε κι άλλες ευκαιρίες στη ζωή μας γιατί οι άνθρωποι που είναι δημόσια πρόσωπα, την πληρώνουν παραπάνω γιατί είναι στα βλέμματα του κόσμου», συνέχισε ο Λευτέρης Ελευθερίου και αναφέρθηκε κλείνοντας στη θεατρική παράσταση στην οποία θα συμμετέχει τους επόμενους μήνες.