Έρρικα Πρεζεράκου: «Εχτές είχα μια δύσκολη μέρα και μου έλειπες» - "Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση της αδερφής της για την απώλεια της κόρης της

Έχει περάσει καιρός και δεν την ξεχνάει ούτε μέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Έρρικα Πρεζεράκου
Instagram / Έρρικα Πρεζεράκου

Η Έρρικα Πρεζεράκου πριν από τρία χρόνια έχασε την ανιψιά της, καθώς έχασε την μάχη της με τον καρκίνο. Η απώλεια αυτή "τσάκισε" ολόκληρη την οικογένεια της και η μητέρα του άτυχου παιδιού, Ξένια, δεν σταματάει να την σκέφτεται όλο αυτό το διάστημα. Κάθε τόσο, μάλιστα, δημοσιεύει και στα social media της φωτογραφίες της και κοινές στιγμές τους, "ραγίζοντας καρδιές" με τις εξομολογήσεις της.

Την Τρίτη 28/5 ήταν μία από αυτές τις μέρες που αποφάσισε να κάνει μία ακόμη ανάρτηση με την κόρη της. Πέρασε μία πολύ περίεργη μέρα και την είχε ανάγκη δίπλα της. Το βιντεάκι που ανέβασε με διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή τους ήταν μία μικρή παρηγοριά για εκείνη.

Δείτε επίσης: «Είχα μια αποβολή και μετά από κάποιο διάστημα...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Έρρικας Πρεζεράκου

Η σπαρακτική ανάρτηση της Ξένιας Πρεζεράκου για την κόρη της που έφυγε από τη ζωή

«Εχτές είχα μια δύσκολη μέρα και μου έλειπες

Σήμερα είχα μια καλύτερη μέρα και μου έλειπες

Αύριο δεν ξέρω πως θα είναι αλλά ξέρω πως θα μου λείπεις», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε επίσης: Έρρικα Πρεζεράκου - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της αδερφής της 1 χρόνο μετά το θάνατο της 7χρονης ανιψιάς της

Η εξομολόγηση της Έρρικας για την απώλεια αυτή

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Παρασκευής (29/4/22) η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό ατύχημα που είχε με το χέρι της και στο θάνατο της αγαπημένης της ανιψιάς (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη πρόκληση αυτή για μένα και ανά περιόδους βίωσα πολλά συναισθήματα σε σχέση με αυτό. Πάντα όμως σκέφτομαι ότι πρέπει να στραφώ στο καλό που έχει συμβεί.

Το καλό που έχει συμβεί είναι ότι έχοντας το χέρι μου λίγο πιο ψηλά από το κεφάλι μου βρέθηκα κάτω από δυο 300αρες μηχανές και δυο τεράστιες προπέλες. Θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί οπουδήποτε αλλού κι αν με χτυπούσαν οπότε έχω τώρα μια στάση ευγνωμοσύνης που κατάφερα να είμαι ζωντανή. Βοηθήθηκα από την αγάπη του κόσμου.

Έκανα πολλά χειρουργεία και έχω ακόμα να κάνω κι άλλα. Έχω και ένα δικαστήριο που πρέπει να ολοκληρωθεί. Το χέρι δεν επιστρέφει για να γίνει όπως ήταν, οπότε επειδή αυτό δεν αλλάζει, δεν έχω ούτε θυμό, ούτε ένταση. Επειδή όμως ο άνθρωπος που το προκάλεσε, δε λειτούργησε καλά ούτε κατά το ατύχημα, ούτε μετά από αυτό, χρειάζεται να δεχτεί τις συνέπειες.

Είδα μια ξεκάθαρη αλήθεια για το τι είδους άνθρωπος είναι και αυτό είναι αρκετό για μένα», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου για το ατύχημά της.

Για τον θάνατο της ανιψιάς της, είπε: «Ο θάνατος της ανιψιάς μου ήταν το πιο δύσκολο γεγονός που έχει περάσει η οικογένειά μου. Θεωρώ ότι με δίδαξε πάρα πολλά πράγματα αυτή η διαδικασία. Το πρώτο που με δίδαξε είναι πόση πολλή ανθρωπιά υπάρχει, γιατί είχαμε πάρα πολύ στήριξη για να γίνει το καλύτερο δυνατό γι’ αυτό το παιδί.

Το πόσο δύσκολο είναι για την αδερφή μου και τον άντρα της όλη αυτή η διαδικασία. Με δίδαξε ότι πολλές φορές νιώθουμε υπεράνθρωποι ενώ δεν είμαστε. Υπάρχει ένα θεϊκό σχέδιο. Μέσα μου έφτασα στο σημείο να πω ότι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και από εκεί και πέρα είναι θέλημα Θεού».