Ματθίλδη Μαγγίρα: «Εμείς φταίγαμε που ο Σάκης βγήκε 7ος στη Μόσχα! Βρήκαν αποδιοπομπαίο τράγο»

Ξέσπασε για τα σχόλια που άκουσε με την αδερφή της, Μπέττυ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, όπου αναφέρθηκε στους φετινούς σχολιαστές της Eurovision, Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά. Θυμίζουμε ότι εκείνη και η αδελφή της, Μπέττυ Μαγγίρα, είχαν παρουσιάσει τον διαγωνισμό το 2008 και το 2009, εισπράττοντας διάφορα σχόλια, για τα οποία και ξέσπασε η ηθοποιός.

«Στον τελικό πήρα την αδελφή μου και της είπα ότι αν δεν βγει ο Γάλλος δεν θα ξαναδώ Eurovision, δεν θέλω. Αλλά στην εποχή που ο υλισμός λατρεύεται, και κοιτάμε να πεθάνουμε το συναίσθημα και τον ρομαντισμό, δεν γινόταν να βγει. Γι' αυτό δεν θα ξαναδώ. Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα να σχολιάσω», δήλωσε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα - Η αποκάλυψη για τις αμοιβές στη Eurovision: «Εμείς με την Ματθίλδη πληρωθήκαμε και τις δύο χρονιές»

Το σχόλιο της Ματθίλδης Μαγγίρα για την παρουσίαση της Eurovision

«Είχαμε δεχτεί πολλά σχόλια. Κάθε χρόνο δεν γίνεται αυτό; Εμείς φταίγαμε στη Μόσχα που βγήκε ο Σάκης 7ος. Το άκουσα κι αυτό! Τα εισέπραξα όλα και δεν ξεχνώ. Με είχε στενοχωρήσει η γενική αίσθηση ότι για όλα φταίγαμε εμείς, ότι βρήκαν αποδιοπομπαίο τράγο, δεν τους άρεσε το χιούμορ μας... Είχε βγει ένας παρουσιαστής, που υπάρχει ακόμα, και έλεγε ότι δεν του αρέσαμε. Ήταν μια γενική αίσθηση λες και “αυτές φταίνε!”. Αυτό το εισπράττεις και ενεργειακά, δεν χρειάζονται σχόλια. Και τα παιδιά έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Για εμένα ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα δεν είχαν χημεία και επικοινωνία μεταξύ τους, ένιωθα ότι ο καθένας είναι μόνος του εκεί», κατέληξε η Ματθίλδη Μαγγίρα όσον αφορά την παρουσίαση της Eurovision.